Agijoukkuehaku vuoden 2019 kilpailuihin

YLÖKKin agijoukkuehaku vuoden 2019 joukkuekilpailuihin

Ensisijaisesti joukkueisiin valitaan Sm-kilpailuissa myös yksilöissä kilpailevat koirakot. Joukkueeseen valitaan yksi koira per ohjaaja, paitsi jos hakijoita ei ole tarpeeksi, voi yksi ohjaaja kisata useammalla koiralla. Valinnassa huomioidaan 10 agility- ja hyppyradan tulosta tulosta ajalla  SM 1.1.2019-31.7.2019 ja PiirM 1.10.2018-31.3.2019

3-lk 0-tulos: 3 p.
2-lk 0-tulos: 2 p.
1-lk 0-tulos: 1 p.

Lisäksi 3-luokassa tehdyistä nollatuloksella saaduista sijoituksista saa lisäpisteitä +2.
(Huom! SM-kisoihin voi osallistua vain 3lk. koirakot, piirinmestaruuskisoihin myös alempien luokkien koirakot)

Tasatilanteessa painotetaan tehtyjä talkoita ja ajantasalla olevia maksuja. Huomioithan, että YLÖKKin lisenssillä kisaavalla koirakolla on ensisijainen velvollisuus edustaa YLÖKKiä. Mikäli ei tule valituksi YLÖKKin joukkueeseen, voi koirakko anoa hallitukselta oikeutta edustaa muuta seuraa/ yhdistystä joukkuekilpailussa. Hakemuksia, jotka tulevat hakuajan jälkeen ei huomioida, eikä kyseisiä koirakoita päästetä myöskään edustamaan muita seuroja/yhdistyksiä.

Hakija toimittaa vapaamuotoisen hakemuksen, josta selviävät tulokset ja pisteet. Hakemuksen liitteeksi tulee lisätä jäljennös kisakirjasta, josta selviää saadu tulokset. Hakemukset tulee postittaa osoitteeseen agiryhmat@ylokk.net viimeistään PiirM 1.4.2019 ja SM 1.8.2019.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *