Rally-tokon SM-kilpailujen joukkuehaku

Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään Kuopiossa 17.8.2019,  kilpailut järjestää Hukka-Putki ja kilpailupaikkana on Koiramekka. Ylöjärven koirakerho kerää joukkueen SM-kisoihin. Osallistuvan ohjaajan tulee olla Ylöjärven koirakerho ry:n jäsen. Yhdistys maksaa joukkueen osallistumismaksut.

Osallistumisoikeus on puhdasrotuisilla, Suomen Kennelliiton rekisterissä olevilla koirilla. Koiran ohjaajan tulee olla Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Juoksuaikaisella nartulla on osallistumisoikeus vain yksilökilpailun mestariluokassa.

Päästäkseen joukkueeseen alokas-, avoimen, ja voittajaluokan koiralla tulee olla vähintään yksi hyväksytty tulos siihen kilpailuluokkaan johon hakee. Hakemalla sitoutuu pitämään kilpailuoikeuden kyseiseen luokkaan SM-kisoihin asti, eli koulutustunnusta ei saa hankkia ilmoittautumisen ja kilpailun välisenä aikana. Mestariluokkaan ilmoitetulta koiralta lasketaan neljän parhaan hyväksytyn mestariluokan tuloksen summa jota käytetään karsintapisteinä. Mestariluokan koirankon tulosten tulee rajoittua edellisen mestaruuskilpailun jälkeen, mutta ennen ko. SM-kilpailujen päättymistä. Tulosten tulee olla vähintään kahdelta eri tuomarilta.

Joukkueeseen kuuluu enintään 5 varsinaista koiraa ja 2 varakoiraa. Varsinaisista koirakoista 2-3 ovat alempien luokkien (ALO/AVO) ja 1-2 kpl ylempien luokkien (VOI/MES) koiria. Lisäksi joukkueeseen voidaan valita varalle yksi alempien ja yksi ylempien luokkien koirakko. Ilmoitathan hakemuksessa oletteko käytettävissä myös varalle. Ennen ilmoittautumista tutustu osallistumisoikeuteen tästä Osallistumisvaatimukset ja valintakriteerit 2019 sekä järjestämisohjeisiin tästä Sm-kilpailujen järjestämisohje .

Jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja, ratkaistaan joukkueeseen mahtuminen korkeimman saavutetun pistemäärän perusteella siitä luokasta, johon koira hakee. Tarvittaessa katsotaan keskiarvo sekä haettavasta luokasta, että edeltävästä. Ohjaaja voi kisata useammalla koiralla samassa joukkueessa, mutta joukkue kasataan kuitenkin niin, että mahdollisimman moni ohjaaja pääsee mukaan.

Kilpailun virallinen ilmoittautumisaika on 1.6-31.7.2019

Hae joukkueeseen 14.7.2019 mennessä  otsikolla ”Rally-toko SM 2019” osoitteeseen

pk-toko-toimikunta@ylokk.net

Laita postiin mukaan seuraavat tiedot ja kopio kisakirjasta:
Koiran virallinen nimi                Ohjaajan/ilmoittajan puhelin
Koiran kutsumanimi
Koiran rekisterinumero
Koiran rotu
Koiran kisaluokka (ALO/AVO/VOI/MES)

Linkki koiranettiin
Ohjaajan nimi
Omistajan nimi

Ohjaajan/ilmoittajan sähköpostiosoite

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *