Täydennyshaku tokon valmennusryhmään vuodelle 2020 (Ylökkin jäsenille)

Täydennyshaku tokon valmennusryhmään vuodelle 2020 (Ylökkin jäsen)
Ylökkin tokon valmennusryhmässä on yksi paikka vapaana vuodelle 2020. Ryhmään haetaan tavoitteellisesti treenaavaa koirakkoa. Kilpailuluokalla ei ole merkitystä, vaan kaikki kisakentille tähtäävät voivat hakea kunhan yleishallinta on kunnossa. Valmennusryhmässä ei ole erikseen kouluttajaa, vaan ryhmän jäsenet avustavat ja liikkuroivat toisiaan. Seura-aktiivisuus katsotaan eduksi.
Ryhmäläinen pitää kaksi tokokoulutusta kevätkaudella ja kaksi syyskaudella. Ja sitoutuu edustamaan Ylökkiä arvokisoissa ja on käytettävissä Ylökkin joukkueisiin. Ryhmäpaikan saanut sitoutuu talkoilemaan Ylökkin tapahtumissa. Valmennusryhmällä on vapaaharkkaoikeus hallille hallikaudella.
Valmennusryhmä treenaa hallissa perjantaisin 3.1.-24.4.2020 ja 4.9.-25.12.2020 klo 19.30-21.00. Hinta koko vuodelle on 170 eur. Maksun voi suorittaa myös kahdessa tai neljässä erässä.
Vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net