Täydennyshaku tokon valmennusryhmään vuodelle 2020 (Ylökkin jäsenille)

Ylökkin tokon valmennusryhmässä on yksi paikka vapaana vuodelle 2020. Ryhmään haetaan tavoitteellisesti treenaavaa koirakkoa. Kilpailuluokalla ei ole merkitystä, vaan kaikki kisakentille tähtäävät voivat hakea kunhan yleishallinta on kunnossa. Valmennusryhmässä ei ole erikseen kouluttajaa, vaan ryhmän jäsenet avustavat ja liikkuroivat toisiaan. Seura-aktiivisuus katsotaan eduksi.

Valmennusryhmä osallistuu tokoryhmän kouluttamiseen kaksi kertaa/ryhmäläinen kevätkaudella ja kaksi kertaa/ryhmäläinen syyskaudella. Jos tokoryhmät eivät toteudu, valmennusryhmäläiset järjestävät kaksi kisatreeniä/tokokoetta vuoden aikana, sekä koulutusta ylökkiläisille niin, että jokaiselle ryhmäläiselle tulee yksi koulutusvuoro (1h) kevätkaudelle ja yksi syyskaudelle.

Ryhmäläiset sitoutuvat edustamaan Ylökkiä arvokisoissa ja ovat käytettävissä Ylökkin joukkueisiin. Ryhmäpaikan saanut sitoutuu talkoilemaan Ylökkin tapahtumissa. Valmennusryhmällä on vapaaharkkaoikeus hallille hallikaudella.

Valmennusryhmä treenaa hallissa perjantaisin 3.1.-24.4.2020 ja 4.9.-25.12.2020 klo 19.30-21.00. Hinta koko vuodelle on 170 eur. Maksun voi suorittaa kahdessa tai neljässä erässä.

Vapaamuotoinen hakemus 8.12.2019 mennessä osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net