Rallytokon alkeiskurssi

Rallytoko on koiraurheilulaji, jossa yhdistyy tottelevaisuuskoulutus, koiratanssi, näyttelytoiminta ja agility. Tärkeintä rally-tokossa on iloinen meininki ja hauskanpito ilman turhaa nipottamista. Laji sopii kaikenkokoisille ja -ikäisille koirille rodusta riippumatta.

Rallytokon alkeiskurssi on tarkoitettu sellaisille, jotka eivät ole ennen lajia harrastaneet. Perustottelevaisuus olisi hyvä olla hallussa (esim. seuraaminen, perusasento, paikallaolo jne.), mutta ei ole välttämätön.

Kurssin kesto 5 krt (1 tunti/kerta)

tiistai 21.1. klo 19.00
tiistai 28.1. klo 19.00
tiistai 4.2. klo 19.00
tiistai 11.2. klo 19.00
tiistai 18.2. klo 19.00

Koulutukset pidetään Ylökk-hallissa (Pinotie 3). Kouluttajana toimii Tarja Puputti. Kurssille otetaan maksimissaan viisi koirakkoa.

Kurssin hinta jäsenille on 40e/koira, seuran ulkopuolisille 50e/koira. Kurssi on etusijassa Ylökkiläisille. Kurssille päässeille lähetetään maksuohjeet. Kurssi järjestetään, jos on riittävästi osanottajia.

Ilmoittautuminen kurssille sähköpostilla osoitteeseen tarja.puputti (at) gmail.com. Ilmoittautuminen jäsenille 5.-9.1., muille 10.-14.1. välisenä aikana.