Haku kevään 2022 höntsätokoryhmään

Haluaisitko koirasi kanssa hauskan harrastuksen, mutta toko tai rally-toko tuntuvat liian tarkoilta?
Ryhmä sopii myös eläkeläiskoiralle mielenvirkistykseksi. Höntsätoko ryhmässä harjoitellaan arkitaitojen lisäksi liikkeitä tokosta ja rally-tokosta. Ryhmä treenaa keskiviikkoisin klo 20.00-21.00 12.1 – 25.5.2022 välisenä aikana. Kouluttajana Eveliina Kortesoja.
Ilmoittautuminen osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net 29.11.- 12.12.2021. Kerro ilmoittautumisessa lyhyesti itsestäsi ja koirastasi sekä koiran ikä (sekä alaikäisen ohjaajan ikä). Ryhmäpaikan saaneilla tulee olla Ylökkin jäsenyys.
Hinta on 140 euroa. Ryhmään pääsystä ilmoitetaan hakuajan päätyttyä. Ryhmäpaikan saaneet sitoutuvat talkoilemaan Ylökkin tapahtumissa tammi-heinäkuun aikana.
Seura-aktiivisuus katsotaan eduksi ja edellisten ryhmien velvoitteet tulee olla hoidossa.