Haku Tulevaisuuden tähdet -tokoryhmään

Ryhmään haetaan aktiivisia ja tavoitteellisia treenaajia. Kaikki kisakentille tähtäävät voivat hakea koiran iästä riippumatta. Ryhmään valitaan 4-6 koirakkoa. Ryhmäpaikan saaneilla tulee olla Ylökkin jäsenyys.
Parittomilla viikoilla ryhmää kouluttavat valmennusryhmän jäsenet sekä Jaana Pohjola. Ryhmä treenaa parillisilla viikoilla omatoimisesti, jolloin ryhmäläiset auttavat toisiaan. Ryhmäpaikkaan kuuluu Jaana Pohjolan sponsorointi, joka tarjoaa mahdollisuuden seurata tokon valmennusryhmän kehätreenejä ja tehdä näissä treeneissä myös itse pieni liikkuroitu kokonaisuus. Kehätreenit pidetään vaihtelevissa paikoissa. Lisäksi ryhmäläiset pääsevät kuunteluoppilaiksi valmennusryhmän koulutuspäiviin. Ryhmään päässeet sitoutuvat talkoilemaan Ylökkin tapahtumissa ja edustamaan Ylökkiä kilpaillessaan tokossa. Ryhmällä on oma facebook-ryhmä.
Ryhmä treenaa hallissa perjantaisin 7.1 – 27.5.2022 klo 18.00-19.30 (parilliset viikot) ja klo 18.15-19.15 (parittomat viikot). Kesällä ryhmällä on mahdollisuus treenata keskiviikkoisin Mutalan kentällä (tai sopia jokin muu treenipaikka). Hinta kevätkaudelle 147 €.
Hakemukset 29.11. – 12.12.2021 osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net
Vanhat ryhmäläiset: Missä asioissa olette edistyneet ja mitkä ovat tavoitteet uudelle kaudelle sekä mitä toivot ryhmältä.
Uudet hakijat: Kerro hakemuksessa koirastasi, tavoitteistasi sekä mitä toivot ryhmältä.
Seura-aktiivisuus katsotaan eduksi ja edellisten ryhmien velvoitteet tulee olla hoidossa.