Agijoukkuehaku vuoden 2022 kilpailuihin

YLÖKKin agijoukkuehaku vuoden 2022 joukkuekilpailuihin

Ensisijaisesti joukkueisiin valitaan SM-kilpailuissa myös yksilöissä kilpailevat koirakot. Valinnassa huomioidaan 10 agility- ja hyppyradan tulosta tulosta ajalla  SM 1.1.2022-30.6.2022 ja PiirM 1.11.2021-2.5.2022.

3-lk 0-tulos: 3 p.
2-lk 0-tulos: 2 p.
1-lk 0-tulos: 1 p.

Lisäksi 3-luokassa tehdyistä nollatuloksella saaduista sijoituksista saa lisäpisteitä +2 (1.-3.).
(Huom! SM-kisoihin voi osallistua vain 3lk. koirakot, piirinmestaruuskisoihin myös alempien luokkien koirakot)

Tasatilanteessa painotetaan tehtyjä talkoita ja ajantasalla olevia maksuja. Huomioithan, että YLÖKKin lisenssillä kisaavalla koirakolla on ensisijainen velvollisuus edustaa YLÖKKiä. Mikäli ei tule valituksi YLÖKKin joukkueeseen, voi koirakko anoa hallitukselta oikeutta edustaa muuta seuraa/ yhdistystä joukkuekilpailussa. Hakemuksia, jotka tulevat hakuajan jälkeen ei huomioida, eikä kyseisiä koirakoita päästetä myöskään edustamaan muita seuroja/yhdistyksiä.

Hakija toimittaa vapaamuotoisen hakemuksen, josta selviävät tulokset ja pisteet. Hakemuksen liitteeksi tulee lisätä jäljennös kisakirjasta, josta selviää saadut tulokset. Hakemukset tulee postittaa osoitteeseen

agi-toimikunta@ylokk.net

viimeistään PiirM 6.5.2022 ja SM 7.7.2022.

HOX! JOS sinulla on 3-luokan koira ja olisit kiinnostunut osallistumaan SM joukkueeseen, vaikka nollatuloksia ei vielä ole, ilmoitathan 7.7. mennessä oletko joukkueen käytettävissä, mikäli joukkueisiin jää tilaa 🙂