Arkitottelevaisuuskurssi

Arkitottelevaisuuskurssi on tarkoitettu kaikille koiranomistajille ja heidän lemmikeilleen. Kurssilla käydään läpi koiran koulutuksen perusteita, vahvistetaan koiran ja ohjaajan suhdetta sekä opetellaan arjessa tarvittavia taitoja kuten hihnakäytöstä. Kurssin sisällössä otetaan myös huomioon kurssilaisten tarpeet ja toiveet.

Kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille koirille. Kurssille otetaan maksimissaan 5 koiraa.

Kurssin kesto 5 krt (1 tunti/kerta)

Perjantai 18.8. klo 18.00
Perjantai 25.8. klo 18.00
Perjantai 1.9. klo 18.00
Perjantai 8.9. klo 18.00
Perjantai 15.9. klo 18.00

Koulutukset pidetään Pinotie 3:n hallissa. Kouluttajana toimii Sari Rantanen.

Kurssin hinta jäsenille on 45e/koira, muille 55e/koira. Kurssille päässeille lähetetään maksuohjeet. Kurssi järjestetään, jos on riittävästi osanottajia.

Ilmoittautuminen jäsenille 28.7. – 3.8., muille 4.8. – 13.8. osoitteeseen pk-toko-toimikunta@ylokk.net. Kerro ilmoittautuessasi koirastasi, harrastustaustasi koirien kanssa ja siitä, mitä olette tähän mennessä tehneet.