Ajankohtaista

Agilitykisat 18.-19.11.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 18.-19.11.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Agilityharjoittelu - hinnat

RYHMÄPAIKKA- JA VAPAAHARJOITTELUMAKSUT


Vuoden 2017 vuosimaksu on 440€ / ryhmäpaikka (saman ohjaajan toinen, kolmas jne. koira puoleen hintaan 220 €). Talkoovelvoite  on 10 päivää. Vuosi jaetaan kolmeen pätkään; tammi-huhti, touko-elo ja syys-joulu. Kussakin pätkässä tulee tehdä 3 talkoopäivää, ja tuo "kymmenes" päivävoidaan suorittaa vapaavalintaisessa kohdassa vuotta.

Vapaaharjoittelu maksaa 220 € / vuosi ja vapaaharjoittelun talkoovelvoite on 5 päivää.

 

Ryhmäpaikkamaksu on koirakkokohtainen, vapaaharjoittelumaksu talouskohtainen. Kausimaksun ja vapaaharjoittelumaksun lisäksi treenaaminen edellyttää, että olet Ylökkin jäsen ja huolehdit talkoovelvoitteestasi ja sinulla on Suomen agilityliiton lisenssi Ylökkille.

 

Talkoopistejärjestelmä on poistunut 2014 alusta. Tarkemmin talkoovelvoitteesta: http://ylokk.net/index.php/yhdistys/talkoovelvoite


Maksut suoritetaan viitettä 107 käyttäen YlöKKin tilille FI84 1153 3000 2118 51. Huom, viite on pakollinen! 

Kuitti maksusta tulee toimittaa suoraan sähköisesti ryhmäpaikkavastaavalle ( agiryhmat @ ylokk.net ). Jos sähköisen kuitin käyttö ei onnistu, paperituloste kuitista annetaan suoraan koulutusohjaajallesi, joka toimittaa sen edelleen ryhmäpaikkavastaavalle.

 

VAPAAHARJOITTELU

Itsenäinen vapaaharjoittelu edellyttää koulutusohjaajan tai agitoimikunnan suostumusta sekä estekopin avaimen hankkimista. Avainta voi kysyä toimikunnalta. Avaimia on rajattu määrä ja ne ovat henkilökohtaisia. Lisätietoja vapaaharkasta täältä!

 

Mikäli kausimaksua tai seuran jäsenmaksua ei ole maksettu määrättyyn ajankohtaan mennessä tai ohjaajakohtainen lisenssi (vähintään c-lisenssi) on lunastamatta, menettää paikkansa ryhmässä. Toivomme kaikkien noudattavan annettuja eräpäiviä.

 

Agitoimikunta toivottaa kaikille antoisaa treenikautta!