Ajankohtaista

Syyskokous ja pikkujoulut 2017

 

Ylöjärven Koirakerho ry:n sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut pidetään lauantaina 11.11.2017 Nokian Urheilijoiden majalla (Porin yhdystie 229, 37130 NOKIA) http://nokianurheilijat.net/wordpress/maja/

Aloitamme klo 18.30 vuosikokouksella ja tämän jälkeen jatkamme yhteisellä pikkujouluaterialla n. klo 20. Ruoan jälkeen ilonpito jatkuu saunomisella ja mukavalla yhdessäololla. Seura tarjoaa saunajuomat, omat pyyhkeet mukaan! Aikaa juhlia on puoleen yöhön saakka.
 
Illalliskortin hinta on 10 euroa seuramme jäseneltä ja 10 euroa avecilta.
Varmista paikkasi maksamalla illalliskortin hinta seuran tilille FI84 1153 3000 2118 51 viitteellä 9933 (huom. jätä maksun viestikenttä tyhjäksi!) ja ilmoittamalla osallistujat osoitteeseen: pikkujoulut(a)ylokk.net keskiviikkoon 1.11 mennessä (ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat).
Sähköposti sulkeutuu pian viimeisen ilmoittautumisajan jälkeen.
Syyskokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
 
Pikkujoulumenu:
 
Alkuun:
Rucola-vihersalaatti, paahdettua munakoisoa ja kesäkurpitsaa vinaigrette
Punajuuilohkot ja vuohenjuustocreme
Kalkkunatortillarullat ( gluteeniton vaihtoehto tarvittaessa)
Patonkia ja tuorejuustoa
 
Lämminruoka:
Lempeästi kypsynyttä joulupossua ja tumma omenakastike
Paahdetut juurekset
Nappulapotut
 
Jälkiruoka:
Minttusuklaakakku
 

Lämpimästi tervetuloa!!

 
 

Agilitykisat 7.-8.10.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 30.9.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Tuurausohjeet

Pykälä 1: Koira
Ryhmäpaikan lunastaneella on oikeus vaihtaa toinen koira ryhmäpaikalleen. Tuuraavan koiran pitää olla taidoiltaan ja käyttäytymiseltään ryhmään sopiva. Tuuraamisesta on sovittava kouluttajan kanssa ennen harjoitusta. Kouluttajalla on oikeus kieltäytyä ottamasta tuuraavaa koiraa ryhmään ilman perusteluita.

 

Pykälä 2: Ohjaaja
Jos ohjaaja on estynyt osallistumaan harjoituksiin, on hänellä oikeus osoittaa itselleen tuuraaja. Tuuraajan pitää olla YLÖKK:n jäsen, agilityssä YLÖKK:n lisenssi ja hänen on osattava käsitellä tuurattavan koiraa siten, että harjoittelu on turvallista kaikille osapuolille. Tuuraaja voi osallistua myös omalla koirallaan, jos näin tuurattavan kanssa sovitaan. Tuuraamisesta on sovittava kouluttajan kanssa ennen harjoitusta. Kouluttajalla on oikeus kieltäytyä ottamasta tuuraavaa koirakkoa ryhmään ilman perusteluita.


Pykälä 3: Peruutus
Jos osallistuminen peruuntuu, eikä pykälien 1 ja 2 mukaisia tuurausmahdollisuuksia voida käyttää, on peruuntumisesta aina ilmoitettava kouluttajalle mahdollisimman nopeasti, jolloin kouluttaja voi laittaa peruuntuneen paikan yleiseen jakoon esim. foorumille tai sähköpostijakeluun.

 

Tuuraussäännön tahtotila on lisätä joustavuutta, jotta säännöt ja käytännön tilanteet toimisivat paremmin yhteen. Kouluttajalla on vastuu, ja näin ollen myös päätäntävalta, mitä harjoituksissa tehdään ja millä kokoonpanolla. Parasta olisi, että ryhmäpaikalle merkitty koirakko saa säännöllistä koulutusta, ja kouluttaja pystyy hahmottamaan koirakon kehityksen pitkäjänteisen ja säännöllisen harjoittelun aikana, mutta ryhmäpaikan haltijalla on oikeus käyttää paikkaansa haluamallaan tavalla kouluttajan suostumuksen puitteissa.