Ajankohtaista

Syyskokous ja pikkujoulut 2017

 

Ylöjärven Koirakerho ry:n sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut pidetään lauantaina 11.11.2017 Nokian Urheilijoiden majalla (Porin yhdystie 229, 37130 NOKIA) http://nokianurheilijat.net/wordpress/maja/

Aloitamme klo 18.30 vuosikokouksella ja tämän jälkeen jatkamme yhteisellä pikkujouluaterialla n. klo 20. Ruoan jälkeen ilonpito jatkuu saunomisella ja mukavalla yhdessäololla. Seura tarjoaa saunajuomat, omat pyyhkeet mukaan! Aikaa juhlia on puoleen yöhön saakka.
 
Illalliskortin hinta on 10 euroa seuramme jäseneltä ja 10 euroa avecilta.
Varmista paikkasi maksamalla illalliskortin hinta seuran tilille FI84 1153 3000 2118 51 viitteellä 9933 (huom. jätä maksun viestikenttä tyhjäksi!) ja ilmoittamalla osallistujat osoitteeseen: pikkujoulut(a)ylokk.net keskiviikkoon 1.11 mennessä (ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat).
Sähköposti sulkeutuu pian viimeisen ilmoittautumisajan jälkeen.
Syyskokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
 
Pikkujoulumenu:
 
Alkuun:
Rucola-vihersalaatti, paahdettua munakoisoa ja kesäkurpitsaa vinaigrette
Punajuuilohkot ja vuohenjuustocreme
Kalkkunatortillarullat ( gluteeniton vaihtoehto tarvittaessa)
Patonkia ja tuorejuustoa
 
Lämminruoka:
Lempeästi kypsynyttä joulupossua ja tumma omenakastike
Paahdetut juurekset
Nappulapotut
 
Jälkiruoka:
Minttusuklaakakku
 

Lämpimästi tervetuloa!!

 
 

Agilitykisat 7.-8.10.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 30.9.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Vapaaharjoittelu

Ohjattujen ryhmien lisäksi on pidemmälle edistyneillä harrastajilla mahdollisuus vapaaharjoitteluun. Saadakseen vapaaharjoitteluluvan on ohjaajan lähetettävä agitoimikunnalle vapaamuotoinen hakemus (agi-toimikunta @ ylokk.net), jossa kerrotaan oma agilityhistoria sekä miksi hakee vapaaharjoittelulupaa. Hakemuksessa on myös hyvä mainita, mikäli on saanut kouluttajalta puollon vapaaharjoittelulle. Lupa on ohjaajakohtainen.

Mutalan estekopin/Pinotien avaimet anotaan myös agitoimikunnalta, ja ne ovat henkilökohtaisia. Avaimen väärinkäytöksestä tai sen lainaamisesta muille seuraa avaimen menetys.

Muistathan myös hoitaa talkoovelvoitteesi!

 

Vapaaharjoittelun hinta on 220€ vuodelta 2017, ja talkoovelvoite 5 päivää.


 Vapaaharjoittelu ja avaimet anotaan Agitoimikunnalta uudestaan jokaiselle kaudelle.
Mikäli edellisen kauden vapaaharkkaaja/avaimen omistaja ei tee uutta hakemusta/ilmoita jatkavansa avaimen hallussa pitoa katsotaan lupa rauenneeksi ja avain pyydetään takaisin.