Ajankohtaista

Match Show 15.4.

 

Tervetuloa harjoittelemaan kevään ja kesän näyttelyitä varten YLÖKKin Match Showhun. Ilmoittautuminen alkaa klo 10 ja kehät klo 11. Hinta 7€ /koirakko, lapsi ja lelukoira 5€.

 

Lisätietoja täältä

 

 

Agilityn alkeiskurssi 04/2018

 

Ylöjärven Koirakerho järjestää agilityn alkeiskurssin maanantaisin 16.4-28.5.2018. klo 18-19.30 (6 kertaa, 30.4. vappuna ei treenejä) osoitteessa Pinotie 3.

 

Ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätiedot täältä.

 

 

Agilitykisat 12.-13.6.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 12.-13.6.  Alla löydät kisakirjeen. Lähtölistat tulevat pian.

 

 

 

Haku

Agilitytiedotuksia

YLÖKKin agijoukkueiden valintakriteerit 2018

Ylökk pyrkii kasaamaan agilityjoukkueet sekä SM- että piirinmestaruus –kilpailuihin. Valintakriteerit joukkueisiin ovat seuraavat:

Joukkueen muodostaminen SM-kilpailuihin:

Ensisijaisesti joukkueet valitaan YLÖKKiin kuuluvista koirakoista, jotka täyttävät SM-kisojen yksilökilpailun tulosvaatimukset ja osallistuvat yksilökilpailuihin. Joukkueeseen valitaan yksi koira per ohjaaja, paitsi jos hakijoita ei ole tarpeeksi, voi yksi ohjaaja kisata useammalla koiralla.

Valinnassa huomioidaan 10 agility- ja hyppyradan tulosta tulosta ajalla 1.1.2018-20.5.2018

                             3-lk 0-tulos: 3 p.

                             2-lk 0-tulos: 2 p.

                             1-lk 0-tulos: 1 p.

Lisäksi 3-luokassa tehdyistä nollatuloksella saaduista sijoituksista saa lisäpisteitä +2.

Tasatilanteessa painotetaan tehtyjä talkoita ja ajantasalla olevia maksuja.

Joukkueen muodostaminen Piirinmestaruus-kilpailuihin:

Samat kriteerit kuin SM-kilpailuihin. Hakemuksen viimeinen päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin samoin kuin aikajakso, jolta tuloksia lasketaan.

Huomioithan, että YLÖKKin lisenssillä kisaavalla koirakolle on ensisijainen velvollisuus edustaa YLÖKKiä. Mikäli ei tule valituksi YLÖKKin joukkueeseen, voi koirakko anoa hallitukselta oikeutta edustaa muuta seuraa/ yhdistystä joukkuekilpailussa.

Hakija toimittaa vapaamuotoisen hakemuksen, josta selviävät tulokset ja pisteet. Hakemuksen liitteeksi tulee lisätä jäljennös kisakirjasta, josta selviää saadu tulokset.

 

Hakemukset tulee postittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään 20.5.2018. 

 


Ryhmäpaikkahaku 2018

Varsinainen ryhmäpaikkahaku vuodelle 2018 on päättynyt, mutta ryhmiimme voi hakea mukaan ympäri vuoden! Ryhmäpaikkaa tulee hakea osoitteesta agiryhmat @ ylokk. net

 

Talkoovelvoite vuonna 2018 on 50h koko vuoden ryhmäpaikasta. Ryhmäpaikan hinta on 440€ / vuosi, toinen, kolmas jne. koira puoleen hintaan. Ryhmäpaikkaa ei tarvitse maksaa kerralla, vaan sen voi maksaa esimerkiksi muutaman kuukauden erissä. Vapaaharjoittelu maksaa 220 € / vuosi ja vapaaharjoittelu ryhmäpaikkalaiselle 100€ / vuosi.

Keskiviikon ryhmiin hakevat
Keskiviikon ryhmäläiset ovat "valmennusryhmässä". Valmennusryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti 3lk koirakoille, mutta jos paikkoja jää, voidaan ottaa mukaan myös  1 ja 2lk luokan koirakoita. Valmennusryhmä tarkoittaa siis sitä, että heillä on viikoittain koko kentän treenit, ja he ovat etusijalla joihinkin vierailijakoulutuksiin yms. Tämä edellyttää kuitenkin ryhmäläisiltä, että he sitoutuvat pitämään treenejä 6x1.5h vuodessa. Eli esimerkiksi 6 kerran alkeiskurssi tai 6 kerran alkeisjatko yms.

P.S.
Jokaisella agiryhmäläisellä on oltava vähintään harrastajalisenssi YLÖKKiin sekä seuran jäsenyys.

 


Agikisoja 2018

12.-13.6. Agikisat (1, 2)

25.27.6. Akigisat (3)

27.-29.7. UPLAKE (1, 2, 3)

Ilmoittautuminen talkoilemaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.