Ajankohtaista

Agilitykisat 18.-19.11.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 18.-19.11.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Agilitytiedotuksia

Ryhmäpaikkahaku 2018

Aika suunnata katseet vuoteen 2018, ja hakea ryhmäpaikkaa. Ryhmäpaikkaa tulee hakea 28.11. mennessä osoitteesta agiryhmat @ ylokk. net

Kerrothan viestissä

-          oman nimesi
-          sähköpostiosoitteesi
-          puhelinnumerosi
-          lisenssinumerosi
-          koiran nimen
-          koiran iän
-          koiran rodun

Lisäksi tieto tasostanne on tervetullut (nykyisiltä ryhmäläisiltä emme tarvitse tietoa tasosta). Tämä on siis mahdollisuus nykyisille ryhmäläisille hakea uuteen ryhmään (jos esim nykyisen ryhmän ajankohta ei ensi vuonna sovi). Ryhmiä järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin (valkkuryhmä), torstaisin ja kysynnän mukaan mahdollisesti myös sunnuntai-iltaisin. Toki, jos tulee paljon toiveita esimerkiksi päiväryhmästä, voidaan katsoa saataisiinko tämmöinen järjestymään. Vanha ryhmäläinen, huomioithan, että vaikka haluat jatkaa nykyisessä ryhmässäsi tulee sinun laittaa ryhmäpaikkahaku!

Talkoovelvoite vuonna 2018 on 50h koko vuoden ryhmäpaikasta. Ryhmäpaikan hinta on 440€ / vuosi, toinen, kolmas jne. koira puoleen hintaan. Ryhmäpaikkaa ei tarvitse maksaa kerralla, vaan sen voi maksaa esimerkiksi muutaman kuukauden erissä. Vapaaharjoittelu maksaa 220 € / vuosi ja vapaaharjoittelu ryhmäpaikkalaiselle 100€ / vuosi.

Keskiviikon ryhmiin hakevat
Keskiviikon ryhmäläiset ovat "valmennusryhmässä". Valmennusryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti 3lk koirakoille, mutta jos paikkoja jää, voidaan ottaa mukaan myös  1 ja 2lk luokan koirakoita. Valmennusryhmä tarkoittaa siis sitä, että heillä on viikoittain koko kentän treenit, ja he ovat etusijalla joihinkin vierailijakoulutuksiin yms. Tämä edellyttää kuitenkin ryhmäläisiltä, että he sitoutuvat pitämään treenejä 6x1.5h vuodessa. Eli esimerkiksi 6 kerran alkeiskurssi tai 6 kerran alkeisjatko yms.

P.S.
Jokaisella agiryhmäläisellä on oltava vähintään harrastajalisenssi YLÖKKiin sekä seuran jäsenyys.

Meillä on käytössä jatkuva ryhmäpaikkahaku eli ryhmäpaikkaa voi hakea myös kesken vuoden.


Santtu Stenberg kouluttaa Ylökk-hallilla 25.11.2017, Pinotie 3, Ylöjärvi.

Koulutus pidetään ratatreeninä. Treeniaikaa on 20min/koirakko. Koulutus sopii niin mölleille kuin arvokisoissa käyville. Koulutukseen mahtuu 18 koirakkoa.

Koulutuksen hinta on 30€ YLÖKK-jäsenille, 40€ ei jäsenille ja 10€ Ylökkin agiilitykouluttajille.

Ilmoittautuminen 1.-19.11.2017 osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


AGILITY-RYHMÄ SUNNUNTAILLE

Sunnuntairyhmä pyörähtää käyntiin syyskuun alusta, 3.9. klo 20.00. Ryhmä treenaa kaksi kertaa kuussa, pääsääntöisesti joka toinen viikko. Treenit ovat lämpimässä Ylökk-hallissa (Pinotie 3) klo 20.00-21.30.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki alkeet käyneet ohjaajat. Mukaan otetaan 6 koirakkoa. Ryhmään päässeiden tulisi kuulua YLÖKKiin. Hinta on 18,33€ / kk. Tarkemmat maksuohjeet saat ilmoittautumisajan päätyttyä. Talkoovelvoite ryhmäläisille on 2 päivää.

Kerrothan ilmoittautumisessa oman nimesi, koirasi nimen, rodun sekä iän, ja mitä olette mahdollisesti koiran kanssa aiemmin tehneet. Ilmoittautumiset: agiryhmat @ ylokk.net


Agikisoja 2017

18.-19.11. Agikisat(1, 2, 3)

Ilmoittautuminen talkoilemaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.