Ajankohtaista

Syyskokous ja pikkujoulut 2017

 

Ylöjärven Koirakerho ry:n sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut pidetään lauantaina 11.11.2017 Nokian Urheilijoiden majalla (Porin yhdystie 229, 37130 NOKIA) http://nokianurheilijat.net/wordpress/maja/

Aloitamme klo 18.30 vuosikokouksella ja tämän jälkeen jatkamme yhteisellä pikkujouluaterialla n. klo 20. Ruoan jälkeen ilonpito jatkuu saunomisella ja mukavalla yhdessäololla. Seura tarjoaa saunajuomat, omat pyyhkeet mukaan! Aikaa juhlia on puoleen yöhön saakka.
 
Illalliskortin hinta on 10 euroa seuramme jäseneltä ja 10 euroa avecilta.
Varmista paikkasi maksamalla illalliskortin hinta seuran tilille FI84 1153 3000 2118 51 viitteellä 9933 (huom. jätä maksun viestikenttä tyhjäksi!) ja ilmoittamalla osallistujat osoitteeseen: pikkujoulut(a)ylokk.net keskiviikkoon 1.11 mennessä (ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat).
Sähköposti sulkeutuu pian viimeisen ilmoittautumisajan jälkeen.
Syyskokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
 
Pikkujoulumenu:
 
Alkuun:
Rucola-vihersalaatti, paahdettua munakoisoa ja kesäkurpitsaa vinaigrette
Punajuuilohkot ja vuohenjuustocreme
Kalkkunatortillarullat ( gluteeniton vaihtoehto tarvittaessa)
Patonkia ja tuorejuustoa
 
Lämminruoka:
Lempeästi kypsynyttä joulupossua ja tumma omenakastike
Paahdetut juurekset
Nappulapotut
 
Jälkiruoka:
Minttusuklaakakku
 

Lämpimästi tervetuloa!!

 
 

Agilitykisat 7.-8.10.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 30.9.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Esteet ja maastoalueet

Kangasesteen lainausohjeet

Yhdistyksellämme on metrinen kankainen PK-hyppyeste. Estettä saa seuran jäsen lainata MA-KE kotiin ilmaiseksi, kunhan ilmoittaa lainastaan toimikunnalle, jotta tiedetään, missä este kulkee.
Pidemmäksi ajaksi esteen lainatakseen on kysyttävä lupaa toimikunnalta, ettei ole mitään tapahtumaa, jonne estettä tarvitaan. Pidemmältä aikaa esteen vuokra 5e. Maksu hoidetaan seuran tilille 115330 - 211851 käyttäen viitettä 8882.

TOKO-este

Yhdistyksemme käytössä on TOKO-sääntöjen mukainen hyppyeste. Este on Mutalassa kopissa (talvella hallilla) ja jäsenten vapaassa käytössä, mutta ei lainattavissa.

PK-esteet

Yhdistyksellämme on Mutalassa sääntöjen mukaiset PK-esteet; metrinen hyppy ja A-este. Metrinen hyppy ei ole säädettävissä, mutta A-esteen jyrkkyyttä pystyy säätämään (ei onnistu yksinään!). Nämä esteet ovat Mutalan kentällä vapaasti jäsenten käytettävissä kesäaikana.

Maastoalueet

Yhdistyksemme jäsenillä on lupa käyttää seuraavia maastoalueita asianmukaisiin PK-maastotreeneihin (ei koiranulkoilutukseen!).

Pikku-Ahveniston alueilla, Tulotien ja Pikitien metsäalueilla, on Ylöjärven Koirakerho ry:llä ja Ylöjärven Käyttöhukat ry:llä Ylöjärven kaupungin myöntämät kirjalliset luvat harrastaa palveluskoirien haku-ja jälkitoimintaa. Lupa ei koske muita seuroja. Näillä aluella on paljon käyttäjiä, sinne on mm. merkitty maastopyöräreitit ja Lamminpäästä Julkujärvelle kulkeva pururata kulkee Ahveniston alueen harjualueella. Yhdistyksemme jäsenet eivät voi myöntää lupaa harjoitteluun kyseessä oleville alueille muiden seurojen PK-toimintaa varten.