Ajankohtaista

Match Show 15.4.

 

Tervetuloa harjoittelemaan kevään ja kesän näyttelyitä varten YLÖKKin Match Showhun. Ilmoittautuminen alkaa klo 10 ja kehät klo 11. Hinta 7€ /koirakko, lapsi ja lelukoira 5€.

 

Lisätietoja täältä

 

 

Agilityn alkeiskurssi 04/2018

 

Ylöjärven Koirakerho järjestää agilityn alkeiskurssin maanantaisin 16.4-28.5.2018. klo 18-19.30 (6 kertaa, 30.4. vappuna ei treenejä) osoitteessa Pinotie 3.

 

Ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätiedot täältä.

 

 

Agilitykisat 25.-27.6.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 25.-27.6.  Alla löydät kisakirjeen. Lähtölistat tulevat pian.

 

 

 

Haku

PK-ToKo-RallyToko - kurssit

Syksyn 2018 toko-ryhmät

Elokuussa jatkuvat tokon koulutusryhmät tiistaisin klo 18.00 - 19.00 Ylökk-hallissa. Koulutusta on 21.8. - 11.12.2018 välisenä aikana (15 kertaa).

Kouluttajina Sari Ruotsalainen ja Sari Rantanen. Koulutukseen otetaan 6 koirakkoa/ryhmä ja järjestetään jos on riittävästi osanottajia. 
Ilmoittautuminen vanhat ryhmäläiset 2.7.2018 mennessä, muut 3.7. - 15.7.2018 (etusijalla ylökkin alkeis- ja/tai jatkokurssin käyneet). Ilmoittautuminen s-postilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Kerro ilmoittautumisessa lyhyesti toko-osaamisenne (uudet hakijat).
Koulutuskertoja on (elo - joulukuu) kaikkiaan 15 ja hinta on 105 euroa (voi maksaa erissä). Koulutukseen päässeille lähetään maksuohjeet.
Ryhmäpaikan saaneet sitoutuvat talkoilemaan Ylökkin tapahtumissa 10 h syyskauden aikana.

 

Syksyn 2018 rally-tokoryhmät

Elokuussa jatkuvat rally-tokon koulutusryhmät tiistaisin klo 19.00 - 20.00 Ylökk-hallissa. Koulutusta on 21.8. - 11.12.2018 välisenä aikana (15 kertaa).

Kouluttajina Sari Ruotsalainen, Tarja Puputti ja Anne Junnikkala. Koulutukseen otetaan 6 koirakkoa/ryhmä ja järjestetään jos on riittävästi osanottajia. (Ryhmät pyritään jakamaan tason mukaan)
Ilmoittautuminen vanhat ryhmäläiset 2.7.2018 mennessä, muut 3.7. - 15.7.2018 (etusijalla ylökkin alkeis- ja/tai jatkokurssin käyneet). Ilmoittautuminen s-postilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 
Kerro ilmoittautumisessa lyhyesti rally-toko- / toko-osaamisenne (uudet hakijat).
Koulutuskertoja on (elo - joulukuu) kaikkiaan 15 ja hinta on 105 euroa (voi maksaa erissä). Koulutukseen päässeille lähetään maksuohjeet.
Ryhmäpaikan saaneet sitoutuvat talkoilemaan Ylökkin tapahtumissa 10 h syyskauden aikana.

 

Rally-tokon jatkokurssi

Kurssilla harjoitellaan lyhyttä alokasluokan rataa ja opetellaan muutama avoimen luokan kylttitehtävä. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Rally-tokon alkeet -kurssin käymistä.

Kurssin kesto 3 krt (1 tunti/kerta)

tiistaina 5.6. klo 19.00 Pinotien hallilla
tiistaina 12.6. klo 19.00 Haaviston kentällä
tiistaina 19.6. klo 19.00 Pinotien hallilla

Kouluttajana Tarja Puputti. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa.

Kurssin hinta on 24e/koira. Kurssi on vain Ylökkiläisille. Kurssille päässeille lähetetään maksuohjeet. Kurssi järjestetään, jos on riittävästi osanottajia.

Ilmoittautuminen kurssille sähköpostilla osoitteeseen tarja.puputti (at) gmail.com. Ilmoittautumiset 16.5-29.5 välisenä aikana.

Pentukurssi

Kurssilla harjoitellaan pennuille tärkeitä pohjataitoja sekä annetaan työkaluja koiran kouluttamiseen. Viiden koulutuskerran aikana käydään läpi muutamien perustaitojen opettamista koiralle hioen samalla myös ohjaajan omia koulutustaitoja. Kurssi antaa hyvät lähtökohdat myös lajiharjoittelulle.

Kurssikerrat:
11.6. klo 18-19
18.6. klo 18-19
2.7. klo 18-19
9.7. klo 18-19
16.7. klo 18-19

Kurssi pidetään Pinotien hallissa, kouluttajina Tiia ja Janika Silfverberg. Mukaan otetaan enintään kuusi koirakkoa. Kurssin hinta on 40 euroa ja se on tarkoitettu ensisijaisesti Ylökkin jäsenille. 
Ilmoittautuminen 11.5. alkaen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tokon jatkokurssi

Kurssilla syvennetään alokasluokan liikkeitä ja aloitetaan avoimenluokan liikkeiden harjoittelu. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon alkeet -kurssin käymistä. Tarkempi sisältö määräytyy kurssilaisten tason ja toiveiden mukaan.

Kurssin kesto 5 krt (1 tunti/kerta)
           keskiviikko 16.5. klo 19.00
           keskiviikko 23.5. klo 19.00
           keskiviikko 30.5. klo 19.00
           keskiviikko 6.6. klo 19.00
           keskiviikko 13.6. klo 19.00

Koulutukset pidetään Haaviston kentällä (Lähdevainiontie, Ylöjärvi). Kouluttajana toimii Sari Rantanen. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa.

Kurssin hinta jäsenille on 40e/koira. Kurssi on vain Ylökkiläisille, ja etusija koulutus koulutuksesta kouluttajilla. Kurssille päässeille lähetetään maksuohjeet. Kurssi järjestetään, jos on riittävästi osanottajia.

Ilmoittautuminen 6.5. mennessä osoitteeseen sarimeeri (at) luukku.com.

  

YLÖKKIN TOKON KURSSIRUNKO

Ylökk pyrkii järjestämään vuosittain seuraavat kurssit

Tokon alkeiskurssi 1 - Kurssilla käydään läpi perustottelevaisuutta, tutustutaan lajiin ja aloitetaan alokasluokan (ALO) liikkeiden harjoittelu.

Tokon alkeiskurssi 2 - Kurssilla syvennetään alkeiskurssi 1:n asioita ja hiotaan liikkeitä "kisakuntoon".

Tokon jatkokurssi 1 - Kurssilla syvennetään tarvittaessa alokasluokan (ALO) liikkeitä ja aloitetaan avoimenluokan (AVO) liikkeiden harjoittelu. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon alkeet -kurssin käymistä (joko kurssi 1 tai 2 tai molemmat).

Tokon jatkokurssi 2 - Kurssilla syvennetään avoimen luokan liikkeiden osaamista. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon jatkokurssi 1 -kurssin käymistä tai vaadittujen taitojen hankkimista jossain muualla.

Tokon voittajaluokka - Kurssilla tutustutaan  voittajaluokan (VOI) liikkeiden osaamista. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon jatkokurssi 2 -kurssin käymistä tai vaadittujen taitojen hankkimista jossain muualla.

Tokon erikoisvoittajaluokka - Kurssilla tutustutaan erikoisvoittajaluokan liikkeisiin ja mahdollisesti syvennetään voittajaluokan liikkeitä. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon voittajaluokka -kurssin käymistä tai vaadittujen taitojen hankkimista jossain muualla.

HUOM! Kurssien sisällöt ovat viitteelliset, sisällöstä päättää kurssin vetäjä. Katso ajankohtaiset tiedot tarjolla olevista kursseista tämän sivun ylälaidasta. 
Näiden kurssien lisäksi, pyrimme järjestämään myös Pentukursseja ja Arkitottelevaisuuskursseja, joista tiedotetaan myös tämän sivun ylälaidassa.