Ajankohtaista

Syyskokous ja pikkujoulut 2017

 

Ylöjärven Koirakerho ry:n sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut pidetään lauantaina 11.11.2017 Nokian Urheilijoiden majalla (Porin yhdystie 229, 37130 NOKIA) http://nokianurheilijat.net/wordpress/maja/

Aloitamme klo 18.30 vuosikokouksella ja tämän jälkeen jatkamme yhteisellä pikkujouluaterialla n. klo 20. Ruoan jälkeen ilonpito jatkuu saunomisella ja mukavalla yhdessäololla. Seura tarjoaa saunajuomat, omat pyyhkeet mukaan! Aikaa juhlia on puoleen yöhön saakka.
 
Illalliskortin hinta on 10 euroa seuramme jäseneltä ja 10 euroa avecilta.
Varmista paikkasi maksamalla illalliskortin hinta seuran tilille FI84 1153 3000 2118 51 viitteellä 9933 (huom. jätä maksun viestikenttä tyhjäksi!) ja ilmoittamalla osallistujat osoitteeseen: pikkujoulut(a)ylokk.net keskiviikkoon 1.11 mennessä (ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat).
Sähköposti sulkeutuu pian viimeisen ilmoittautumisajan jälkeen.
Syyskokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
 
Pikkujoulumenu:
 
Alkuun:
Rucola-vihersalaatti, paahdettua munakoisoa ja kesäkurpitsaa vinaigrette
Punajuuilohkot ja vuohenjuustocreme
Kalkkunatortillarullat ( gluteeniton vaihtoehto tarvittaessa)
Patonkia ja tuorejuustoa
 
Lämminruoka:
Lempeästi kypsynyttä joulupossua ja tumma omenakastike
Paahdetut juurekset
Nappulapotut
 
Jälkiruoka:
Minttusuklaakakku
 

Lämpimästi tervetuloa!!

 
 

Agilitykisat 7.-8.10.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 30.9.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

PK-ToKo-RallyToko - kurssit

Tokon alkeiskurssi 1


Kurssin tavoitteena on tutustua tokoon lajina ja opetella sen perusteita. Kurssilla harjoitellaan ensisijaisesti tokon perusliikkeitä ja alokasluokan liikkeitä. Kurssilla opetellaan mahdollisesti myös muiden luokkien liikkeitä. Tarkempi sisältö määräytyy kurssilaisten tason ja toiveiden mukaan. Kurssi sopii myös pennuille.

Kurssin kesto 5 krt (1 tunti/kerta)
           perjantai 3.11. klo 18.30
           perjantai 10.11. klo 18.30
           perjantai 17.11. klo 18.30
           perjantai 24.11. klo 18.30
           perjantai 1.12. klo 18.30

Koulutukset pidetään Pinotie 3:n hallissa. Kouluttajana toimii Sari Rantanen. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa.

Kurssin hinta jäsenille on 40e/koira, seuran ulkopuolisille 50e/koira. Kurssi on etusijassa Ylökkiläisille, ja etusija koulutus koulutuksesta kouluttajilla. Kurssille päässeille lähetetään maksuohjeet. Kurssi järjestetään, jos on riittävästi osanottajia.

Ilmoittautuminen 9.10.-27.10. välisenä aikana osoitteeseen sarimeeri (at) luukku.com.

Lapsi&koira-kurssi

Lapsi&koira kurssilla harjoitellaan koiran kouluttamista. Miten koiraa voi kouluttaa ja kuinka koira oppii? Kurssilla käydään läpi hyödyllisiä harjoituksia, joita lapsi voi koiransa kanssa toteuttaa. Pohjataito kurssin jälkeen lapsi voi suunnata myös koiraharrastusten pariin. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti alle 12 vuotiaille. Kurssille osallistuvan koiran tulee olla ehdottomasti lapsen käsiteltävissä. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan lapsen tueksi.

Kurssin kesto 6krt (1h/kerta)

ma 16.10 klo 18
ma 23.10 klo 18
ma 30.10 klo 18
ma 06.11 klo 18
ma 13.11 klo 18
ma 20.11 klo 18

Kurssi pidetään hallissa osoitteessa Pinotie 3. Kouluttajana Jenny Piittinen. Kurssille otetaan enintään neljä koirakkoa.

Maksuohjeet lähetetään kurssille päässeille.

Ilmoittautuminen alkaa 20.09 ja päättyy 8.10.2018. Ilmoittautumiset osoitteeseen piittinenjenny [at] gmail.com Kerro ilmoittautumisviestissä lapsen nimi ja ikä, kokemus koirista, koiran nimi, ikä ja rotu, sekä mahdolliset toiveet kurssilta.

Rallytokon alkeiskurssi

Rallytoko on koiraurheilulaji, jossa yhdistyy tottelevaisuuskoulutus, koiratanssi, näyttelytoiminta ja agility. Tärkeintä rally-tokossa on iloinen meininki ja hauskanpito ilman turhaa nipottamista. Laji sopii kaikenkokoisille ja -ikäisille koirille rodusta riippumatta.

Rallytokon alkeiskurssi on tarkoitettu sellaisille, jotka eivät ole ennen lajia harrastaneet. Perustottelevaisuus olisi hyvä olla hallussa (esim. seuraaminen, perusasento, lyhyt paikallaolo jne.).

Kurssin kesto 5 krt (1 tunti/kerta)

tiistaina 5.9. klo 18.00
tiistaina 12.9. klo 18.00
tiistaina 19.9. klo 18.00
tiistaina 26.9. klo 18.00
tiistaina 3.10. klo 18.00


Koulutukset pidetään Pinotie 3:n hallissa. Kouluttajana toimii Tarja Puputti. Kurssille otetaan maksimissaan neljä koirakkoa.

Kurssin hinta jäsenille on 40e/koira, seuran ulkopuolisille 50e/koira. Kurssi on etusijassa Ylökkiläisille. Kurssille päässeille lähetetään maksuohjeet. Kurssi järjestetään, jos on riittävästi osanottajia.

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen tarja.puputti (at) gmail.com 3.9. mennessä

 

Tokon jatkokurssi 1

Kurssilla syvennetään tarvittaessa alokasluokan liikkeitä ja aloitetaan avoimenluokan liikkeiden harjoittelu. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon alkeet -kurssin käymistä (joko kurssi 1 tai 2 tai molemmat). Tarkempi sisältö määräytyy kurssilaisten tason ja toiveiden mukaan.

Kurssin kesto 5 krt (1 tunti/kerta)
           perjantai 29.9. klo 18.30
           perjantai 6.10. klo 18.30
           perjantai 13.10. klo 18.30
           perjantai 20.10. klo 18.30 
           perjantai 27.10. klo 18.30 

Koulutukset pidetään Pinotie 3:n hallissa. Kouluttajana toimii Sari Rantanen. Kurssille otetaan maksimissaan kuusi koirakkoa.

Kurssin hinta jäsenille on 40e/koira, seuran ulkopuolisille 50e/koira. Kurssi on etusijassa Ylökkiläisille, ja etusija koulutus koulutuksesta kouluttajilla. Kurssille päässeille lähetetään maksuohjeet. Kurssi järjestetään, jos on riittävästi osanottajia.

Ilmoittautuminen 28.8.-18.9. välisenä aikana osoitteeseen sarimeeri (at) luukku.com.


 

 

 

 

 

 

YLÖKKIN TOKON KURSSIRUNKO

Ylökk pyrkii järjestämään vuosittain seuraavat kurssit

Tokon alkeiskurssi 1 - Kurssilla käydään läpi perustottelevaisuutta, tutustutaan lajiin ja aloitetaan alokasluokan (ALO) liikkeiden harjoittelu.

Tokon alkeiskurssi 2 - Kurssilla syvennetään alkeiskurssi 1:n asioita ja hiotaan liikkeitä "kisakuntoon".

Tokon jatkokurssi 1 - Kurssilla syvennetään tarvittaessa alokasluokan (ALO) liikkeitä ja aloitetaan avoimenluokan (AVO) liikkeiden harjoittelu. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon alkeet -kurssin käymistä (joko kurssi 1 tai 2 tai molemmat).

Tokon jatkokurssi 2 - Kurssilla syvennetään avoimen luokan liikkeiden osaamista. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon jatkokurssi 1 -kurssin käymistä tai vaadittujen taitojen hankkimista jossain muualla.

Tokon voittajaluokka - Kurssilla tutustutaan  voittajaluokan (VOI) liikkeiden osaamista. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon jatkokurssi 2 -kurssin käymistä tai vaadittujen taitojen hankkimista jossain muualla.

Tokon erikoisvoittajaluokka - Kurssilla tutustutaan erikoisvoittajaluokan liikkeisiin ja mahdollisesti syvennetään voittajaluokan liikkeitä. Tälle kurssille osallistuminen edellyttää Tokon voittajaluokka -kurssin käymistä tai vaadittujen taitojen hankkimista jossain muualla.

HUOM! Kurssien sisällöt ovat viitteelliset, sisällöstä päättää kurssin vetäjä. Katso ajankohtaiset tiedot tarjolla olevista kursseista tämän sivun ylälaidasta. 
Näiden kurssien lisäksi, pyrimme järjestämään myös Pentukursseja ja Arkitottelevaisuuskursseja, joista tiedotetaan myös tämän sivun ylälaidassa.