Ajankohtaista

Syyskokous ja pikkujoulut 2017

 

Ylöjärven Koirakerho ry:n sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut pidetään lauantaina 11.11.2017 Nokian Urheilijoiden majalla (Porin yhdystie 229, 37130 NOKIA) http://nokianurheilijat.net/wordpress/maja/

Aloitamme klo 18.30 vuosikokouksella ja tämän jälkeen jatkamme yhteisellä pikkujouluaterialla n. klo 20. Ruoan jälkeen ilonpito jatkuu saunomisella ja mukavalla yhdessäololla. Seura tarjoaa saunajuomat, omat pyyhkeet mukaan! Aikaa juhlia on puoleen yöhön saakka.
 
Illalliskortin hinta on 10 euroa seuramme jäseneltä ja 10 euroa avecilta.
Varmista paikkasi maksamalla illalliskortin hinta seuran tilille FI84 1153 3000 2118 51 viitteellä 9933 (huom. jätä maksun viestikenttä tyhjäksi!) ja ilmoittamalla osallistujat osoitteeseen: pikkujoulut(a)ylokk.net keskiviikkoon 1.11 mennessä (ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat).
Sähköposti sulkeutuu pian viimeisen ilmoittautumisajan jälkeen.
Syyskokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
 
Pikkujoulumenu:
 
Alkuun:
Rucola-vihersalaatti, paahdettua munakoisoa ja kesäkurpitsaa vinaigrette
Punajuuilohkot ja vuohenjuustocreme
Kalkkunatortillarullat ( gluteeniton vaihtoehto tarvittaessa)
Patonkia ja tuorejuustoa
 
Lämminruoka:
Lempeästi kypsynyttä joulupossua ja tumma omenakastike
Paahdetut juurekset
Nappulapotut
 
Jälkiruoka:
Minttusuklaakakku
 

Lämpimästi tervetuloa!!

 
 

Agilitykisat 7.-8.10.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 30.9.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Vierailukoulutukset

Huomaathan, että vierailukoulutustemme ilmoittautumiset ovat aina sitovia eli ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ja mikäli joudut peruuttamaan saat maksusi takaisin järjestämällä jonkun muun tilallesi.

Tokokoulutusta Ylökk-hallilla lokakuussa 2017

Hanna-Mari Ikonen tulee kouluttamaan Ylökkiläisiä tokoilijoita kolmena perjantaina, 6.10., 13.10. ja 20.10. klo 19.30 - 21.00. Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 4 koirakkoa/kerta. Koulutusaika 20 min./koirakko. Koulutuksen hinta on 10 eur/kerta, kuunteluoppilaan hinta 5 eur/kerta (max. 6 kuuntelijaa). Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet.
Jokaiselle kerralle ilmoittaudutaan erikseen ja etusijalla toiselle ja kolmannelle kerralle on ne ohjaajat ketkä ei ole ollut edellisillä kerroilla.
Sitovat ilmoittautumiset ensimmäiselle kerralle 27.9. - 4.10., toiselle kerralle 7.10. - 11.10. ja kolmannelle kerralle 4.10. - 18.10 osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net

Hanna-Mari on harrastanut, kouluttanut ja kisannut tottelevaisuudessa useita vuosia. Saavutuksina joukkuekulta tokon MM-kisoissa 2016 sekä hopea yksilökilpailussa. Kaksi SM-hopeaa ja piirinmestaruuksia.

 

Rally-tokokoulutus: Kati Rouhento

Kati Rouhento kouluttaa Ylökkiläisiä sunnuntaina 3.12.2017 klo 10 alkaen Ylökkin Pinotien hallilla.
Koulutukseen mahtuu 12 koirakkoa sekä kuunteluoppilaita ja se on kaiken tasoisille koirakoille.
Koulutus tapahtuu aamu- ja iltapäiväryhmissä. Jokaisella koulutettavalla on 20 min yksilöllistä koulutusaikaa ja lisäksi harjoitellaan ratasuoritusta.

Koulutuksen hinta on 30 eur/koirakko Ylökkin jäseniltä ja 40 eur/koirakko muilta. Kuunteluoppilaat 10 eur.

Ilmoittautumiset 8.11-21.11.2017 jäsenet ja 22.11.-28.11.2017 muut s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Etusija Ylökkin rally-tokokouluttajilla.

Koulutukseen päässeille lähetetään maksuohjeet.

Katin esittely: 
Olen Kati Rouhento, 40+ koiraharrastaja Tampereelta. Harrastustaustaa minulla on 15 vuotta, lajeina agility, toko, rally-toko, nose work. Agilityä olen kouluttanut kymmenisen vuotta, muita lajeja satunnaisesti. Tällä hetkellä meillä on 3 koiraa, schapendoeseja kaikki ja kaikkien kanssa treenataan myös rally-tokoa. Sohvilla on RTK4, Seelalla uupuu 1 tulos RTK3:sta ja Niilo on pentuna ihan alkutekijöissä vielä. Rally-toko on lajina nopeatempoinen ja erittäin monipuolinen, siksi se on sekä koiralle että ohjaajalle mielenkiintoista ja hauskaa -> tämä on asia minkä kouluttajana aina haluan pitää mielessä sääntöviidakon lisäksi.

Olen harrastanut rally-tokoa tavoitteellisesti n. 5 vuotta ja olen käynyt useamman rally-tokotuomarin koulutettavana, Krista Karhun eniten.