Ajankohtaista

Pikkujoulut 2018Pikkujoulut 2018!


Ravintola Timantissa (Elotie 9, 33470 YLÖJÄRVI) lauantaina 1.12.2018 klo 18:00 – 24:00.

Pikkujoulut ovat Ylöjärven Koirakerho ry:n 30-vuotis-pikkujoulut ja yhdistys tarjoaa ruoan ja ruokajuomat jäsenilleen. Myös seuralaiset ovat tervetulleita ilman erillistä veloitusta.

Ilmo ja lisätiedot täältä

 

Agilityn alkeiskurssi 09/2018

 

YLÖKK järjestää agilityn alkeiskurssin 09/2018 alkaen. Katso lisätiedot täältä.

 

 

Agilitykisat 27.-28.10.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin Pinotielle 27.-28.10.  Alta löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Vierailukoulutukset

Huomaathan, että vierailukoulutustemme ilmoittautumiset ovat aina sitovia eli ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ja mikäli joudut peruuttamaan saat maksusi takaisin järjestämällä jonkun muun tilallesi.

Toko-koulutuspäivä su 13.5.2018 

Toko-koulutuspäivä sunnuntaina 13.5.2018 klo 10.00 alkaen Mutalan kentällä (Kuruntie 1385, Ylöjärvi). Kentän pinta on kivituhka. 
Kouluttajina Pekka ja Riitta Korri.
Koulutukseen voi ilmoittautua mukaan kaiken tasoiset ja ikäiset koirakot. Jokaisella koirakolla on 25 min (Pekka) ja 25 min (Riitta) koulutusaikaa. 
Ensisijaisesti yksi koira/ohjaaja.
Juoksunartuista tulee ilmoittaa ja niiden tulee käyttää pöksyjä. 

Ilmoittautuminen koirakkopaikalle 27.4. - 4.5.2018. Kuunteluoppilas ilmoittautuminen 9.5.2018 mennessä.

Osallistumismaksu:
Koirakkopaikka jäsenet 50 € / muut 60 eur
Kuunteluoppilas, jäsenet 10 € / muut 15 € 

Etusija Ylökkin tokovalkkuryhmäläisillä sekä Ylökkin toko- ja rally-tokokouluttajilla.

Ilmoittautuminen koulutukseen toko (at) ylokk.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, koiran rotu, -ikä, -nimi ja koiran koulutustaso, oletko jäsen. 
Ilmoittautuminen on sitova (osallistumismaksu palautetaan mikäli tilallesi on toinen koirakko). 

Maksuohjeet saat vastausviestissä. Aikataulu lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen.

Riitta ja Pekka ovat kilpailleet ja kouluttaneet koiria eri lajeissa (toko, pk-jälki, pk-haku, pk-viesti, pk-etsintäkoe, paimennus) yli 30 vuotta, tuloksena mm. Suomen-, Ruotsin- ja Tanskan tottelevaisuusvalioita, Suomen käyttövalioita ja edustaneet Suomea useaan otteeseen tokon maajoukkueessa. Pekka toimii vanhempana kouluttajana Opaskoirakoululla, jossa on kouluttanut opaskoiria jo parisenkymmentä vuotta. He kasvattavat työlinjaisia bordercollieita kennelnimellä Tending.

Jaana Pohjolan koulutuspäivä 18.3.2018

Jaana Pohjola saapuu Ylöjärven Koirakerholle kouluttamaan su 18.3.2018 klo 10.00 alkaen. Koulutus järjestetään lämpimässä hallissa.
Päivä aloitetaan luennolla, jonka aiheena on koiran kierrosten hallinta, reaktiivisuus (mm. ohituksissa) sekä stressi. Tämän jälkeen jatketaan yksilöllisillä käytännön harjoituksilla, joissa keskitytään kunkin koirakon itse valitsemaan aiheeseen. Koulutus soveltuu kaikille aina kotikoirista aktiivisiin harrastuskoiriin. 

Jaana on valmistunut eläinten käytösneuvojaksi yliopistosta Englannissa ja on tunnettu suuren suosion saavuttaneesta Eläinkoulutusblogistaan. Jaana on auttanut koiranomistajia erilaisissa ongelmissa ympäri Suomen ja toiminut myös yhteistyössä eläinlääkäreiden kanssa. Jaanalle tärkeimpiä arvoja eläinten kanssa ovat hyvinvointi, motivaatio ja omaehtoisuus sekä valinnan mahdollisuus. 

Koulutukseen mahtuu 6 koirakkoa, ja treeniaikaa on 40min/koirakko. Kuuntelupaikkoja rajoitetusti. 

Ilmoittautuminen aukeaa Ylökkin jäsenille 4.2.2018. Kaikille avoin ilmoittautuminen on 19.2.-4.3.2018. 

Osallistumismaksu:
Koirakkopaikka - jäsenet 45€, muut 55€
Kuunteluoppilas - jäsenet 20€, muut 30€

Ilmoittautumiset osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, puhelinnumerosi sekä oletko jäsen. Jos haet koirakkopaikalle, kerro myös hieman koirastasi, millaiseen asiaan kaipaat vinkkejä, oletko jo aloittanut jotain sen suhteen ja mihin asti olette päässeet. Kerro samalla tuletko kuuntelupaikalle, mikäli ette mahdu koirakkopaikalle.

Jaana valitsee osallistujat koirakkopaikalle ilmoittautuneiden joukosta, jotta paikalle saadaan hieman erilaisia koiria ja myös kuunteluoppilaat saavat koulutuksesta mahdollisimman paljon irti. 
Koirakkopaikalle mahtumisesta tiedotetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Aikataulut lähetetään osallistujille lähempänä koulutusta.

Rally-tokokoulutuspäivä 3.3.2018

Rally-tokokoulutuspäivä lauantaina 3.3.2018 klo 10.00 alkaen Ylökkin Pinotien hallilla. Kouluttajana Mari Kallio.
Koulutus tapahtuu aamu- ja iltapäiväryhmissä. Jokaisella koulutettavalla on 20 min yksilöllistä koulutusaikaa ja lisäksi harjoitellaan ratasuoritusta.
Koulutukseen voi ilmoittautua mukaan kaiken tasoiset ja ikäiset koirakot. Juoksunartuista tulee ilmoittaa, ne treenaavat viimeisenä ja niiden tulee käyttää pöksyjä.

Ilmoittautuminen koirakkopaikalle 21.1. - 11.2.2018 jäsenet, 12.2.- 20.2.2018 kaikille avoin. Kuunteluoppilas ilmoittautuminen 25.2.2018 mennessä.
Ilmoittautuminen on sitova (osallistumismaksu palautetaan mikäli tilallesi on toinen koirakko). 

Osallistumismaksu:
Koirakkopaikka, jäsenet 30€ / muut 40€
Kuunteluoppilas, jäsenet 10€ / muut 15€

Etusija Ylökkin rally-tokokouluttajilla.

Ilmoittautuminen koulutukseen toko (at) ylokk.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, oletko jäsen, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, koiran rotu, -ikä, -nimi ja koiran koulutustaso. 
Ilmoittautuminen on sitova (osallistumismaksu palautetaan mikäli tilallesi on toinen koirakko).

Maksuohjeet saat vastausviestissä. Aikataulu lähetetään osallistujien varmistuttua. Mikäli sinulla on aikataulutoiveita kerro ne ilmoittautumisen yhteydessä.

Marin esittely:
Tutustuin rally-tokoon jokunen vuosi sitten, kun kaipasin ikääntyvälle koiralleni jotakin kevyttä tekemistä. Pian aloin kouluttamaan myös nuoremmalle koiralleni kylttitehtäviä. Kelpie Sisun kanssa olemme nyt mestariluokassa, mutta kilpailen harvoin, sillä muut lajit vievät vielä tällä hetkellä etusijan. Kouluttaessani tykkään pilkkoa kylttitehtävät pienempiin osa-alueisiin ja ketjuttaa ne sitten valmiiksi. Käytän kouluttaessani paljon kohteita hyväksi, sillä niiden avulla pystyn selkeämmin kertomaan koiralle, mitä siltä haluan. Kiinnitän kouluttaessani huomiota siihen, että koira oppii alusta saakka tehtävän oikein. 
Olen kouluttanut rallya nyt muutaman vuoden ajan alkeista harrastajiin Koirakoutsi OY:ssä. Kylttitehtävien ja rataharjoittelun lisäksi on mielestäni tärkeää opettaa koiralle kaikki kilpailutilanteeseen liittyvät asiat hyvin, jotta se pystyy tekemään kilpailuissa mahdollisimman hyvän ja keskittyneen suorituksen. Koulutukseltani olen eläintenkouluttaja (AT) ja koulutukseni perustuu operanttiin koulutustapaan.

Toko-koulutuspäivä 11.2.2018

Toko-koulutuspäivä sunnuntaina 11.2.2018 klo 10.00 alkaen Ylökkin Pinotien hallilla. Kouluttajana Angelica Leiman ”Ansu”.
Koulutukseen voi ilmoittautua mukaan kaiken tasoiset ja ikäiset koirakot. Jokaisella koirakolla on 40 min. treeniaikaa, jonka voi halutessaan jakaa kahteen osaan. Juoksunartuista tulee ilmoittaa, ne treenaavat viimeisenä ja niiden tulee käyttää pöksyjä.

Ilmoittautuminen koirakkopaikalle 8.1. - 22.1.2018 jäsenet, 23.1.- 28.1.2018 kaikille avoin. Kuunteluoppilas ilmoittautuminen 7.2.2018 mennessä.

Osallistumismaksu:
Koirakkopaikka, jäsenet 40€ / muut 50€
Kuunteluoppilas, jäsenet 10€ / muut 15€

Etusija Ylökkin tokovalkkuryhmäläisillä sekä Ylökkin toko- ja rally-tokokouluttajilla.

Ilmoittautuminen koulutukseen toko (at) ylokk.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, oletko jäsen, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, koiran rotu, -ikä, -nimi ja koiran koulutustaso. 
Ilmoittautuminen on sitova (osallistumismaksu palautetaan mikäli tilallesi on toinen koirakko). 

Maksuohjeet saat vastausviestissä. Aikataulu lähetetään osallistujien varmistuttua. Mikäli sinulla on aikataulutoiveita kerro ne ilmoittautumisen yhteydessä.

Kouluttajan esittely:
Kouluttajana on Angelica Leiman, jolla on 12-vuotias kelpieuros Kentsu (POHJ & FI & SE & NO & EE TVA) ja 4,5-vuotias kelpienarttu Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA) sekä uutena tulokkaana puolivuotias tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros Åke. Ansu on Ylvan kanssa tällä hetkellä tokon valmennusrenkaassa. Kentsu on myös aikoinaan kuulunut valmennusrenkaaseen ja ollut tokon edustusjoukkueessa.

Koiran mielentila koulutuspäivä 27.1.2018

Koiran mielentila koulutuspäivä Ylökkin jäsenille, lauantaina 27.1.2018, alkaen klo 10.00 Ylökk-hallilla

Koulutukseen otetaan 6 koirakkoa ja max. 5 kuuntelijaa. Koulutettavilla on käytettävänä vähintään 45 min yksilöllistä koulutusaikaa. Koulutuksen hinta 35 eur/koirakko ja kuuntelu 10 eur/koirakko. Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet. (Myös kuuntelijat ilmoittautuvat). Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen toko (at) ylokk.net 25.12.2017 - 8.1.2018.

Kiihtyykö koirasi jo pelkästä treenipaikalle tulosta vai tuntuuko, että jostakin pitäisi löytää lisävaihde työskentelyyn. Koiran vireen hallintaan liittyvässä koulutuspäivässä haemme koirakohtaisia ratkaisuja oikeanlaisen työkentelyvireen saavuttamiseen rauhoittumisen ja vireen nostamisen kautta. Koulutus sopii myös arjen tilanteisiin tarvitsevalle. Koulutus sisältää lyhyen alkuluennon ja yksitellen toteutetut harjoitukset. 

Kouluttajana Mari Kallio, eläintenkouluttaja (at). Mari on harrastanut omien koiriensa kanssa mm. tokoa, rally-tokoa, agilitya sekä palveluskoira- ja pelastuskoira lajeja.