Ajankohtaista

Agilitykisat 18.-19.11.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 18.-19.11.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Vierailukoulutukset

Huomaathan, että vierailukoulutustemme ilmoittautumiset ovat aina sitovia eli ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ja mikäli joudut peruuttamaan saat maksusi takaisin järjestämällä jonkun muun tilallesi.

Rally-tokokoulutus: Kati Rouhento

Kati Rouhento kouluttaa Ylökkiläisiä sunnuntaina 3.12.2017 klo 10 alkaen Ylökkin Pinotien hallilla.
Koulutukseen mahtuu 12 koirakkoa sekä kuunteluoppilaita ja se on kaiken tasoisille koirakoille.
Koulutus tapahtuu aamu- ja iltapäiväryhmissä. Jokaisella koulutettavalla on 20 min yksilöllistä koulutusaikaa ja lisäksi harjoitellaan ratasuoritusta.

Koulutuksen hinta on 30 eur/koirakko Ylökkin jäseniltä ja 40 eur/koirakko muilta. Kuunteluoppilaat 10 eur.

Ilmoittautumiset 8.11-21.11.2017 jäsenet ja 22.11.-28.11.2017 muut s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Etusija Ylökkin rally-tokokouluttajilla.

Koulutukseen päässeille lähetetään maksuohjeet.

Katin esittely: 
Olen Kati Rouhento, 40+ koiraharrastaja Tampereelta. Harrastustaustaa minulla on 15 vuotta, lajeina agility, toko, rally-toko, nose work. Agilityä olen kouluttanut kymmenisen vuotta, muita lajeja satunnaisesti. Tällä hetkellä meillä on 3 koiraa, schapendoeseja kaikki ja kaikkien kanssa treenataan myös rally-tokoa. Sohvilla on RTK4, Seelalla yksi tulos MES-luokasta ja Niilo on pentuna ihan alkutekijöissä vielä. Rally-toko on lajina nopeatempoinen ja erittäin monipuolinen, siksi se on sekä koiralle että ohjaajalle mielenkiintoista ja hauskaa -> tämä on asia minkä kouluttajana aina haluan pitää mielessä sääntöviidakon lisäksi.

Olen harrastanut rally-tokoa tavoitteellisesti n. 5 vuotta ja olen käynyt useamman rally-tokotuomarin koulutettavana, Krista Karhun eniten.

Koiran mielentila koulutuspäivä 17.12.2017

Koiran mielentila koulutuspäivä Ylökkin jäsenille, 17.12, alkaen klo 10.00 Ylökk-hallilla

Koulutukseen otetaan 6 koirakkoa ja max. 5 kuuntelijaa. Koulutettavilla on käytettävänä vähintään 45 min yksilöllistä koulutusaikaa. Koulutuksen hinta 35e / kuuntelu 10e. Ilmoittautuneille lähetetään maksuohjeet. (Myös kuuntelijat ilmoittautuvat). Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen toko (at) ylokk.net 13.11. - 27.11.2017.

Kiihtyykö koirasi jo pelkästä treenipaikalle tulosta vai tuntuuko, että jostakin pitäisi löytää lisävaihde työskentelyyn. Koiran vireen hallintaan liittyvässä koulutuspäivässä haemme koirakohtaisia ratkaisuja oikeanlaisen työkentelyvireen saavuttamiseen rauhoittumisen ja vireen nostamisen kautta. Koulutus sopii myös arjen tilanteisiin tarvitsevalle. Koulutus sisältää lyhyen alkuluennon ja yksitellen toteutetut harjoitukset. 

Kouluttajana Mari Kallio, eläintenkouluttaja (at). Mari on harrastanut omien koiriensa kanssa mm. tokoa, rally-tokoa, agilitya sekä palveluskoira- ja pelastuskoira lajeja.

Toinen koulutuspäivä on tulossa 27.1.2018.