Ajankohtaista

Agilitykisat 24.-25.11.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin Pinotielle 24.-25.11.  Alta löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Pikkujoulut 2018Pikkujoulut 2018!


Ravintola Timantissa (Elotie 9, 33470 YLÖJÄRVI) lauantaina 1.12.2018 klo 18:00 – 24:00.

Pikkujoulut ovat Ylöjärven Koirakerho ry:n 30-vuotis-pikkujoulut ja yhdistys tarjoaa ruoan ja ruokajuomat jäsenilleen. Myös seuralaiset ovat tervetulleita ilman erillistä veloitusta.

Ilmo ja lisätiedot täältä

 

Agilityn alkeiskurssi 09/2018

 

YLÖKK järjestää agilityn alkeiskurssin 09/2018 alkaen. Katso lisätiedot täältä.

 

 

Haku

Tiedotukset

Yleiset tiedotukset toimikunnan toiminnasta

Haku rally-tokon valkkuryhmään vuodelle 2019 (Ylökkin jäsenille), treenit joka toinen viikko
Valkkuryhmässä ei ole erikseen kouluttajaa vaan treenaajat kouluttavat toinen toistaan. Ryhmän maksimikoko on 6 koirakkoa ja minimi 4 koirakkoa.
Ryhmään pääsyn kriteerit ovat: tavoitteellisesti treenaava, on osattava kouluttaa koiraansa, on osattava myös auttaa muita ryhmäläisiä kouluttamisessa, koiran yleishallinta oltava kunnossa, koira ei saa olla agressiivinen muita koiria kohtaan. Kilpailuluokalla ei ole merkitystä, vaan kaikki kisakentille tähtäävät voivat hakea kunhan yleishallinta on kunnossa. Valmennusryhmä treenaa hallissa sunnuntaisin joka toinen viikko (parittomat viikot) klo 19.30-21.00 (paitsi 7.4.-28.4. ja 1.9.-6.10 joko klo 17.30-19.00 tai klo 20.30-22.00). Valkkuryhmäläiset pitävät koulutusta ylökkiläisille niin, että jokaiselle jäsenelle tulee yksi koulutusvuoro (1h) kevätkaudelle ja yksi syyskaudelle. 
Ryhmäläiset sitoutuvat edustamaan Ylökkiä arvokisoissa ja ovat käytettävissä Ylökkin joukkueisiin. Halutessaan valkkuryhmäläisellä on vapaaharkkaoikeus hallille 5 eur/kk.
Talkoovelvoite ilman vapaaharkkaa on 4h kevätkaudelle ja 4h syyskaudelle. Vapaaharkan talkoovelvoite on 8h. Ryhmä treenaa hallissa keväällä parittomilla viikoilla tammi-huhtikuu (9 kertaa) ja syksyllä parittomilla viikoilla syys-joulukuu (9 kertaa). 
Hinta koko vuodelle on 90 eur. Maksun voi suorittaa kahdessa erässä.
Vapaamuotoiset hakemukset 23.12.2018 mennessä osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net, jossa kerrot omasta koiraharrastustaustasi ja koirasta jolla haet ryhmään sekä minkälainen kokemus sinulla on rally-tokosta ja kouluttamisesta.

Täydennyshaku tokon valmennusryhmään vuodelle 2019 (Ylökkin jäsenille)

Ylökkin tokon valmennusryhmässä on yksi paikka vapaana vuodelle 2019. Ryhmään haetaan tavoitteellisesti treenaavaa koirakkoa. Kilpailuluokalla ei ole merkitystä, vaan kaikki kisakentille tähtäävät voivat hakea kunhan yleishallinta on kunnossa. Valkkuryhmässä ei ole erikseen kouluttajaa, vaan ryhmän jäsenet avustavat ja liikkuroivat toisiaan. 

Valmennusryhmä treenaa hallissa perjantaisin klo 19.30-21.00.
Talkoovelvoite 1 päivä kevätkaudelle ja 1 päivä syyskaudelle.
Lisäksi valkkuryhmä järjestää kaksi kisatreeniä/tokokoetta vuoden aikana, sekä koulutusta ylökkiläisille niin, että jokaiselle jäsenelle tulee yksi koulutusvuoro (1h) kevätkaudelle ja yksi syyskaudelle. 
Ryhmäläiset sitoutuvat edustamaan Ylökkiä arvokisoissa ja ovat käytettävissä Ylökkin joukkueisiin.
Valkkuryhmällä on vapaaharkkaoikeus hallille hallikaudella.

Ryhmän treenaa hallissa 4.1.-26.4.2019 ja 6.9.-27.12.2019. 
Hinta koko vuodelle on 170 e. Maksun voi suorittaa kahdessa tai neljässä erässä. 

Vapaamuotoinen hakemus 1.12. mennessä osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net  

17.4.2017 Tokokurssit ovat uudistuneet. Ylökkissä astuu voimaan tänä keväänä uusi kurssirunko, jossa tokon alkeis- ja jatkokurssit on jaettu kahteen osaan. Toko on sääntömuutoksen myötä muuttunut niin, että jo alemmissa luokissa koirilta vaaditaan paljon osaamista. Yksi alkeiskurssi ei riitä perehdyttämään harrastajia kaikkiin asioihin. Sen vuoksi sekä alkeiskurssi että jatkokurssi on jaettu kahtia. Tokon alkeiskurssi 1 keskittyy tokon perusteisiin ja siinä harjoitellaan paljon perustottelevaisuutta. Tokon alkeiskurssi 2:lla jatketaan siitä mihin 1-kurssilla jäätiin eli kerrataan perusteita ja syvennetään koirakon taitoja. Alkeiskurssi 2 keskittyy 1-kurssia enemmän tokoon eli alokasluokan liikkeisiin. Jatkokurssi 1 täydentää alkeiskursseja. Siellä syvennetään entisestään perusteita, hiotaan alokasluokan liikkeitä kisakuntoon ja aloitetaan avoimen luokan liikkeiden opettelu. Jatkokurssi 2:lla jatketaan avoimen luokan liikkeiden harjoittelua.

Uuden kurssijaon tarkoituksena on tarjota harrastajalle rauhallisen etenemistahdin, jossa asioita pääsee kertaamaan. Tarkoituksena on tukea harrastajia paremmin. Kurssien suoritusjärjestys on siinä mielessä vapaa, että alkeiskurssi 2:lle voi tulla vaikka ei olisi käynyt 1-osaa. Samoin jatkokurssi 2:lle voi osallistua vaikka ei ole käynyt jatkokurssi 1:stä. Koska kursseilla kerrataan paljon, mukaan voi hypätä milloin vain. Alkeiskurssi 1:lle voi tulla myös pennun kanssa. Jatkokursseille kuitenkin edellytetään edes yhden alkeiskurssin käymistä, koska siellä perusasioiden tulisi olla hallussa.

2.4.2017 Vapaaharkkaa on mahdollista ostaa myös kuukausi kerrallaan (20e/kk). Talkoopäivät kertyvät vapaaharkasta siten että 1kk = 1 päivä, 2kk = 1 päivä, 3kk = 2 päivää, eli kahdesta kuukaudesta yksi päivä. Vapaaharkkaoikeutta voi pyytää pk/toko-toimikunnalta, joilta saa myös lisätietoa vapaaharkasta.

 

26.1.2017 Vapaaharjoittelu Pinotien hallissa: tokon ja rallytokon vapaaharjoittelu on mahdollista silloin kun kentällä ei ole muuta toimintaa. Katso kenttävuoro-kalenterista vapaat ajat. Huom! Hallilla on käytössä pikkutila kenttien vieressä, joka on varattu tiistaina vain tokolle ja rallylle. Huomioi myös se, että hallilla voi olla agivapaaharkkaajia samaan aikaan. Pikkutilassa on mahdollisuus treenata pienimuotoisesti tokoa tai rallya. Vapaaharjoittelukortti maksaa 220e/vuosi, maksun voi suorittaa kahdessa erässä. Vapaaharjoittelukortti velvoittaa viiteen (5) talkoopäivään vuodessa. Ota yhteyttä pk-toko-toimikuntaan, jos haluat vapaaharkkakortin.

Vapaaharjoittelu on mahdollista myös 10 euron kertamaksulla, joka oikeuttaa tunnin vapaaharjoitteluun. Tämä vapaaharjoittelu on mahdollista sellaisille, joilla ei ole vapaaharkkakorttia, mutta vain sellaisille, joilla on avain halliin tai sellaisen ihmisen seurassa, jolla on vapaaharkkakortti ja avain. Maksu paikan päällä käteisellä hallilla olevaan lippaaseen.