Ajankohtaista

Syyskokous ja pikkujoulut 2017

 

Ylöjärven Koirakerho ry:n sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut pidetään lauantaina 11.11.2017 Nokian Urheilijoiden majalla (Porin yhdystie 229, 37130 NOKIA) http://nokianurheilijat.net/wordpress/maja/

Aloitamme klo 18.30 vuosikokouksella ja tämän jälkeen jatkamme yhteisellä pikkujouluaterialla n. klo 20. Ruoan jälkeen ilonpito jatkuu saunomisella ja mukavalla yhdessäololla. Seura tarjoaa saunajuomat, omat pyyhkeet mukaan! Aikaa juhlia on puoleen yöhön saakka.
 
Illalliskortin hinta on 10 euroa seuramme jäseneltä ja 10 euroa avecilta.
Varmista paikkasi maksamalla illalliskortin hinta seuran tilille FI84 1153 3000 2118 51 viitteellä 9933 (huom. jätä maksun viestikenttä tyhjäksi!) ja ilmoittamalla osallistujat osoitteeseen: pikkujoulut(a)ylokk.net keskiviikkoon 1.11 mennessä (ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat).
Sähköposti sulkeutuu pian viimeisen ilmoittautumisajan jälkeen.
Syyskokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
 
Pikkujoulumenu:
 
Alkuun:
Rucola-vihersalaatti, paahdettua munakoisoa ja kesäkurpitsaa vinaigrette
Punajuuilohkot ja vuohenjuustocreme
Kalkkunatortillarullat ( gluteeniton vaihtoehto tarvittaessa)
Patonkia ja tuorejuustoa
 
Lämminruoka:
Lempeästi kypsynyttä joulupossua ja tumma omenakastike
Paahdetut juurekset
Nappulapotut
 
Jälkiruoka:
Minttusuklaakakku
 

Lämpimästi tervetuloa!!

 
 

Agilitykisat 7.-8.10.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 30.9.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Tiedotukset

Yleiset tiedotukset toimikunnan toiminnasta

Ylöjärven koirakerho on päättänyt perustaa tokon valkkuryhmän.  

Valkkuryhmässä ei ole erikseen kouluttajaa vaan treenaajat kouluttavat toinen toistaan. Ryhmän maksimikoko on 6 koirakkoa ja minimi 4 koirakkoa.
Ryhmään pääsyn kriteerit ovat: tavoitteellisesti treenaava, on osattava kouluttaa koiraansa, on osattava auttaa ryhmän jäseniä, koiran yleishallinta oltava kunnossa, koira ei saa olla agressiivinen muita koiria kohtaan. 
Ryhmäläiset sitoutuvat edustamaan Ylökkiä arvokisoissa ja osallistumaan Ylökkin joukkueisiin.
Treenipäivä perjantai klo 19.30 - 21.00. Talkoopäiviä 1 syyskaudelle 2017 ja 1 kevätkaudelle 2018.
Ryhmän hallitreenikausi on 6.10.2017 - 27.4.2018. Hinta 5 eur/kerta eli tästä hallikaudesta hinta on 150 eur (30 krtaa)
Haku tokon valkkuryhmään 20.9. - 30.9.2017 osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net.

Ylöjärven koirakerho on päättänyt perustaa rally-tokon valkkuryhmän.
Valkkuryhmässä ei ole erikseen kouluttajaa vaan treenaajat kouluttavat toinen toistaan. Ryhmän maksimikoko on 6 koirakkoa ja minimi 4 koirakkoa.
Ryhmään pääsyn kriteerit ovat: tavoitteellisesti treenaava, on osattava kouluttaa koiraansa, on osattava auttaa ryhmän jäseniä, koiran yleishallinta oltava kunnossa, koira ei saa olla agressiivinen muita koiria kohtaan. 
Ryhmäläiset sitoutuvat edustamaan Ylökkiä arvokisoissa ja osallistumaan Ylökkin joukkueisiin.
Treenipäivä sunnuntai-iltaisin klo 20.00 - 21.30 noin kaksi kertaa kuussa. Talkoopäiviä tulee 1 / kausi.
Ryhmän hallitreenikausi on 8.10.2017 - 29.4.2018. Hinta 5 eur/kerta eli tästä hallikaudesta hinta on noin 70 eur (noin 14 kertaa. Kertojen lukumäärä voi hieman muuttua hallin muusta toiminnasta johtuen)
Haku rally-tokon valkkuryhmään viimeistään 3.10.2017 osoitteeseen pk-toko-toimikunta (at) ylokk.net.

17.4.2017 Tokokurssit ovat uudistuneet. Ylökkissä astuu voimaan tänä keväänä uusi kurssirunko, jossa tokon alkeis- ja jatkokurssit on jaettu kahteen osaan. Toko on sääntömuutoksen myötä muuttunut niin, että jo alemmissa luokissa koirilta vaaditaan paljon osaamista. Yksi alkeiskurssi ei riitä perehdyttämään harrastajia kaikkiin asioihin. Sen vuoksi sekä alkeiskurssi että jatkokurssi on jaettu kahtia. Tokon alkeiskurssi 1 keskittyy tokon perusteisiin ja siinä harjoitellaan paljon perustottelevaisuutta. Tokon alkeiskurssi 2:lla jatketaan siitä mihin 1-kurssilla jäätiin eli kerrataan perusteita ja syvennetään koirakon taitoja. Alkeiskurssi 2 keskittyy 1-kurssia enemmän tokoon eli alokasluokan liikkeisiin. Jatkokurssi 1 täydentää alkeiskursseja. Siellä syvennetään entisestään perusteita, hiotaan alokasluokan liikkeitä kisakuntoon ja aloitetaan avoimen luokan liikkeiden opettelu. Jatkokurssi 2:lla jatketaan avoimen luokan liikkeiden harjoittelua.

Uuden kurssijaon tarkoituksena on tarjota harrastajalle rauhallisen etenemistahdin, jossa asioita pääsee kertaamaan. Tarkoituksena on tukea harrastajia paremmin. Kurssien suoritusjärjestys on siinä mielessä vapaa, että alkeiskurssi 2:lle voi tulla vaikka ei olisi käynyt 1-osaa. Samoin jatkokurssi 2:lle voi osallistua vaikka ei ole käynyt jatkokurssi 1:stä. Koska kursseilla kerrataan paljon, mukaan voi hypätä milloin vain. Alkeiskurssi 1:lle voi tulla myös pennun kanssa. Jatkokursseille kuitenkin edellytetään edes yhden alkeiskurssin käymistä, koska siellä perusasioiden tulisi olla hallussa.

2.4.2017 Vapaaharkkaa on mahdollista ostaa myös kuukausi kerrallaan (20e/kk). Talkoopäivät kertyvät vapaaharkasta siten että 1kk = 1 päivä, 2kk = 1 päivä, 3kk = 2 päivää, eli kahdesta kuukaudesta yksi päivä. Vapaaharkkaoikeutta voi pyytää pk/toko-toimikunnalta, joilta saa myös lisätietoa vapaaharkasta.

12.3.2017 Haku tokon SM-joukkueeseen alkaa! Tokon sm-kisat järjestetään 27.-28.5. Ojangon koiraurheilukeskuksessa. Joukkuekisa järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kahden päivän aikana: lauantaina 27.5. kisaavat joukkueen alokas- ja erikoisvoittajaluokka (evl:ssä karsitaan samalla yksilöt sunnuntain finaaliin), sunnuntaina 28.5. kisaavat avoimen ja voittajaluokan koirakot. Joukkue koostuu maksimissaan kuudesta (6) koirasta ja kolmesta (3) varakoirasta. Joukkueessa on 2 koiraa alokasluokasta, 2 koiraa avoimesta luokasta ja 2 koiraa voittaja- ja/tai erikoisvoittajaluokasta. Joukkueen vähimmäiskoko on kolme koiraa: yksi alokasluokasta, yksi avoimesta luokasta ja yksi voi-/evl-luokasta. Osallistumisoikeuteen tarvittavat vaatimukset on kirjattu tapahtuman nettisivuilla:

http://www.tokosm2017.net/osallistumisoikeus-joukkueet/

Jos mielit mukaan Ylökkin joukkueeseen ja täytät osallistumiskriteerit, laita postia pk-toko-toimikunnalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 31.3. mennessä.

26.1.2017 Vapaaharjoittelu Pinotien hallissa: tokon ja rallytokon vapaaharjoittelu on mahdollista silloin kun kentällä ei ole muuta toimintaa. Katso kenttävuoro-kalenterista vapaat ajat. Huom! Hallilla on käytössä pikkutila kenttien vieressä, joka on varattu tiistaina vain tokolle ja rallylle. Huomioi myös se, että hallilla voi olla agivapaaharkkaajia samaan aikaan. Pikkutilassa on mahdollisuus treenata pienimuotoisesti tokoa tai rallya. Vapaaharjoittelukortti maksaa 220e/vuosi, maksun voi suorittaa kahdessa erässä. Vapaaharjoittelukortti velvoittaa viiteen (5) talkoopäivään vuodessa. Ota yhteyttä pk-toko-toimikuntaan, jos haluat vapaaharkkakortin.

Vapaaharjoittelu on mahdollista myös 10 euron kertamaksulla, joka oikeuttaa tunnin vapaaharjoitteluun. Tämä vapaaharjoittelu on mahdollista sellaisille, joilla ei ole vapaaharkkakorttia, mutta vain sellaisille, joilla on avain halliin tai sellaisen ihmisen seurassa, jolla on vapaaharkkakortti ja avain. Maksu paikan päällä käteisellä hallilla olevaan lippaaseen.