Ajankohtaista

Agilityn alkeiskurssi 01/2018

 

Ylöjärven Koirakerho järjestää agilityn alkeiskurssin maanantaisin 29.1-5.3.18. klo 19-20.30 (6 kertaa) osoitteessa Pinotie 3.

 

Ilmoittautumiset osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Lisätiedot täältä.

 

 

Agilitykisat 17.-18.2.2018

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 17.-18.2.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

Haku

Kevätkokous 24.3.2017

Kevätkokouksessa käytiin läpi toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase. Satu Valtonen luki toiminnantarkastajien lausunnon, jossa puollettiin vastuuvapauden myöntämistä asianomaisille tilikauden osoittaessa ylijäämää. Kokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Yhdistyksen jäseniltä oli tullut yksi asia kokouksen käsiteltäväksi. Tässä ehdotettiin, että Neliveto lakkautetaan ja kuluneet rahat käytettäisiin hyödyllisemmin. Lehden voisi jatkossa toteuttaa kotisivuille siihen sopivassa formaatissa ja laajuudessa, kun jäsenistö haluaa. Keskustelua käytiin lehden kustannuksista, lehdestä informaatiokanavana ja lehden tarpeellisuudesta ylipäätään tässä muodossa. Keskustelun päätteeksi äänestettiin lehden lakkauttamisesta, jonka tuloksena Nelivedon paperinen versio päätettiin siis lopettaa juuri ilmestyneeseen numeroon ja mahdollista verkkoversiota voisi lähteä ideoimaan.

Kohdassa muut asiat keskusteltiin seuraavista asioista

- Missä muodossa jäsenmaksun tulisi lähettää. Tässä s-postilla lähetetty jäsenmaksu sai paljon puoltoa.

- Mitä materiaali hallin kumirouhe on. Kumirouhe on EPDM kumirouhetta, joka on tyypiltään synteettistä kumia eikä luonnonkumia, kuten sitä on virheellisesti kutsuttu.

- Tiedottamiseen ja viestintään toivottiin selkeyttä samoin kuin nettisivuihin. Kurssi-ilmoituksissa on ollut kovin erilaisia käytäntöjä, joten tätä toivottiin yhdenmukaistettavan. Nettisivujen uudistamiseen on jo perustettu työryhmä, joka on suunnittelemassa uudistusta nettisivuihin. Kokouksessa ehdotettiin tiedotus tiimin perustamista.

- Vain jäsenet facebook-ryhmään toivottiin hallitukselta kommentointia niin että hallitus kävisi vastaamassa facebookissa esitettyihin kysymyksiin. Hallitus muistutti, että facebook ei ole virallinen tiedotuskanava ja sen jatkuva seuraaminen, niin että kaikkiin kysymyksiin vastattaisiin siellä, vie paljon aikaa ja resursseja. Tämän vuoksi käytäntö on, että hallitus käsittelee sille s-postilla tulleet asiat kokouksissaan.

- Hallin vuokrahintaa osa piti kalliina ja toivoi hintoja alennettavan, että hallia saataisiin vuokrattua enemmän muille. Toiset taas toivoivat, että halliin jätettäisiin myös vapaaharkka-aikaa eikä kaikkea aikaa täytettäisi.

- Varattavista vapaaharkka vuoroista selvennettiin, että ne ovat ajan varanneen vapaaharkkaajan etuoikeus käyttää tilaa varattuna aikana. Jos varaaja lähtee lämmittämään/jäähdyttämään koiriaan, niin tila on vapaassa käytössä tänä aikana, mutta hänen palatessaan tila on taas hänen käytössään.

- Vapaaharkan kertamaksusta selvennettiin, että se on vapaaharkkaajalle tarkoitettu etu, jossa hän voi pyytää itselleen treeniseuraa. Sitä ei siis ole tarkoitettu suoranaisesti vapaaharkan kertamaksuksi eikä hallille ole siis tulossa avainlaatikkoa tähän tarkoitukseen. Kokous päätti muuttaa vapaaharkan kertamaksun siten, että sillä saa tuoda treeniseuraksi kenet vain ei pelkästään ylökk:n jäsentä.

- Hallin esteiden sijainnista keskusteltiin ja päätettiin niin, että edelleen isot esteet tulee siirtää kentän reunoille siten että ne on kuitenkin käytettävissä, mutta kentälle 1 (pääty) voi muut agilityesteet jäädä levälleen, kenttä 2 (keski) ja kenttä 3 (pieni) on edelleen siivottava esteistä.