Ajankohtaista

Agilitykisat 16.-17.2.2019

 

Tervetuloa Agikisoihin Pinotielle 16.-3.2.2019.  Alta löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

Agilityn alkeiskurssi 09/2018

 

YLÖKK järjestää agilityn alkeiskurssin 09/2018 alkaen. Katso lisätiedot täältä.

 

 

Haku

Syyskokous 2018

Puheenjohtajan ja hallituksen valinta
Puheenjohtajaksi valittiin Jari Helin.
Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin erovuotoisten tilalle Jenni Tiihonen, Maria Toorikka ja Annu Keränen. Varajäseniksi valittiin Velipekka Soini ja Emmi Mäkinen.

Jäsen maksu
Jäsen maksu päätettiin pitää ennallaan eli vuonna 2019 se on jäseniltä 25e/vuosi ja perhejäseniltä 10e/vuosi.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio
Koulutuksia järjestetään kysynnän mukaan niin agilityssa kuin toko:ssa ja rally-toko:ssakin. Virallisia kisoja järjestetään toko:ssa vähintään kaksi ja rally-tokossa vähintään yhdeksän. BH- ja maastokokeita järjestetään jos tarvetta ilmenee. Virallisia agilitykisoja järjestetään noin kerran kuussa, sekä heinäkuussa kolmipäiväinen UPLAKE-tapahtuma. Epävirallisia kisoja järjestetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Talousarvio ehdotus oli nollatulos eli tulot kattaisivat kulut.

Hallituksen valmistelemat asiat
Jäsenmaksun maksamattomien jäsenten erottaminen: päätettiin erottaa jäsenet, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksua vuonna 2018.

Säänöjen päivittäminen: päätettiin, että hallitus valmistelee päivityksen, tarkastuttaa säännöt patentti ja rekisterihallituksella ja tuo ne vuosikokouksen hyväksyttäväksi.

Asiat, jotka yhdistyksen jäsenet ovat kirjallisesti vaatineet syyskokouksessa käsiteltäväksi
Yhdistyksen jäseniltä ei ollut tullut asioita käsiteltäväksi.

Muut mahdollisesti esilletulevat asiat
Keskusteltiin naapuritontin koirista. huolena oli pysyvätkö koirat aidan takana. Tästä oli keskusteltu  koirien omistajan kanssa ja hän oli vakuuttanut koirien pysyvän aitauksessa

Keskusteltiin hallin ympäröivien teiden liikenteestä. Tiellä liikkuu autoja välillä kovilla nopeuksilla ja varovaisuutta kannattaa noudattaa liikkuessa tiellä. Pikkukentän naulakossa on heijastin liivejä, joita voi lainata liikkuessaan pimeällä hallin ympäristössö.