Ajankohtaista

Syyskokous ja pikkujoulut 2017

 

Ylöjärven Koirakerho ry:n sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut pidetään lauantaina 11.11.2017 Nokian Urheilijoiden majalla (Porin yhdystie 229, 37130 NOKIA) http://nokianurheilijat.net/wordpress/maja/

Aloitamme klo 18.30 vuosikokouksella ja tämän jälkeen jatkamme yhteisellä pikkujouluaterialla n. klo 20. Ruoan jälkeen ilonpito jatkuu saunomisella ja mukavalla yhdessäololla. Seura tarjoaa saunajuomat, omat pyyhkeet mukaan! Aikaa juhlia on puoleen yöhön saakka.
 
Illalliskortin hinta on 10 euroa seuramme jäseneltä ja 10 euroa avecilta.
Varmista paikkasi maksamalla illalliskortin hinta seuran tilille FI84 1153 3000 2118 51 viitteellä 9933 (huom. jätä maksun viestikenttä tyhjäksi!) ja ilmoittamalla osallistujat osoitteeseen: pikkujoulut(a)ylokk.net keskiviikkoon 1.11 mennessä (ilmoitathan mahdolliset ruoka-allergiat).
Sähköposti sulkeutuu pian viimeisen ilmoittautumisajan jälkeen.
Syyskokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.
 
Pikkujoulumenu:
 
Alkuun:
Rucola-vihersalaatti, paahdettua munakoisoa ja kesäkurpitsaa vinaigrette
Punajuuilohkot ja vuohenjuustocreme
Kalkkunatortillarullat ( gluteeniton vaihtoehto tarvittaessa)
Patonkia ja tuorejuustoa
 
Lämminruoka:
Lempeästi kypsynyttä joulupossua ja tumma omenakastike
Paahdetut juurekset
Nappulapotut
 
Jälkiruoka:
Minttusuklaakakku
 

Lämpimästi tervetuloa!!

 
 

Agilitykisat 7.-8.10.2017

 

Tervetuloa Agikisoihin YLÖKK-halliin Pinotielle 30.9.  Alla löydät kisakirjeen ja lähtölistat.

 

 

 

Haku

Pinotien halli

 

Talvireenien pitopaikka on Pinotien halli osoitteessa Pinotie 3. Halli on lämmin (+15 °C) ja siellä on Saltexin keinonurmipohja EPDM kumirouheella.

Halliin kuljetaan etupihalla olevan portin kautta. Alla paikallinen ajo-ohje.

 

 

Portti:
Pinotien portti toimii puhelimella soittamalla. Porttiin on ohjelmoitu reenien vetäjien numerot. He ovat vastuussa oman ryhmänsä kulusta ulos ja sisään. Portin avaamisoikeuden saamikseksi ota yhteyttä hallitukseen.

Pysäköinti:
Treenihallin oven edessä on runsaasti pysäköintitilaa treeniryhmille.

Treenaaminen:
Huolehdi että halli pysyy siistinä ja toimivana.

Sisäkenkiä ei hallissa tarvitse käyttää, mutta koeta välttää kuran ja lumen kantautumista.
Suuret ja painavat agilityesteet (kontaktit, putkien painot yms.) siirretään kenttien reunoille treenien päätyttyä siten, että niiitä pystyy turvallisesti käyttämään. Jokainen huolehtii tavarat siististi omille paikoilleen.

Jos huomaat esteissä vikoja niin ilmoita niistä välittömästi agitoimikunnalle. Hallissa on myös seuran työkalut joilla voi tehdä pieniä korjauksia tarvittaessa.

Pissa/kakka Vahingot:
Vahinkoja voi sattua vaikka kuinka tekisi parhaansa. Sakkoa emme haluan periä mutta on ensiarvoisen tärkeää että vahingon sattuessa jätökset siivotaan mahdollisimman nopeasti ja perusteellisesti pois.
Jokaiselta kentältä löytyy ämpäri, jossa on siivoustarpeet vahinkoja varten. Keraa kakat pussiin ja painele enimmät pissat käsipaperiin. Suihkuta reilu määrä hajunpoistajaa reilusti vahinkopaikkaa suuremmalle alueelle. Viethän roskat ulkona sijatsevaat roskikseen.
Jos omatuntosi vielä kolkuttaa voit laittaa vapaaehtoisen pesuainemaksun siivouvälinelaatikossa olevaan säästöpossuun. Pidetään halli siistinä se on meidän kaikkien etu!

WC:
Sosiaalitila löytyvät toisesta kerroksesta, toimiston vierestä menevien rappujen yläpäästä. Pidetään vessat siisteinä, niin kaikkien on mukavampi käydä siellä!

Koirien pissattaminen
Koirien pissattaminen on kiellettyä hallin ympärysteillä (porttien sisäpuolella). Olethan erityisen tarkkana ettei koira pääse pissaamaan myöskään treenihallin oven viereen. Talvella emme halua nähdä keltaista lunta hallin vierusteillä, jos teet keltaista lunta kielletylle alueelle se on syötävä tai muutoin hävitettävä näkyvistä ;). Kakat kerätään myös hallin lähialueilta jos ne ovat kulkureiteillä tai niiden välittömässä läheisyydessä, roskis tulee sijaitsemaan hallin oven läheisyydessä.

 

Juoksuisen nartun kanssa reenaaminen:

 

Yhdenmukaistetut ohjeet niin PK/toko- kuin agilityreeneihinkin:

  • juoksunarttu pöksyt jalassa
  • kaikki muut hallilla olijat huomioiden (eli ei hengailla hallin laidalla väliaikoja yms)
  • juoksunartun omistaja on velvollinen informoimaan tullessaan kaikkia hallilla olijoita juoksusta, jolloin paikalla olijat voivat esim pyytää jonkun koiran suoritusvuorolla juoksunarttua pysymään autossa, jos häiriötä on liikaa


Hauskoja treenejä kaikille!