Ryhmäpaikkahaku vuodelle 2021

Vuoden 2021 agiryhmähaku ja käytännön muutokset

Luethan huolella!

Ryhmäpaikkahaku vuoden 2021 ryhmiin tapahtuu 27.10.-15.11. Ryhmäpaikkaa tulee hakea osoitteesta agiryhmat @ ylokk. net. Ryhmät pyritään julkaisemaan marraskuun lopussa. HUOM! Ryhmäpaikkoja jaettaessa vuoden 2020 talkooaktivisuus otetaan huomioon.

Vuosi 2021 jaetaan kahteen osaan; tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu. Hakiessasi ryhmäpaikkaa vuodelle 2021 haet paikkaa koko vuodelle, mutta jos vuoden aikana tulee tilanne ettet jatkakaan syyskaudelle, tulee sinun ilmoittaa siitä 31.5.2021 mennessä. Ilman ilmoitusta ryhmäpaikkasi jatkuu syyskaudelle ja sitoudut sen maksamaan. Ryhmäpaikan irtisanomisaika on kokonainen kalenterikuukausi.

Ryhmät treenaavat tammikuun alusta toukokuun loppuun, kesä ja heinäkuussa ryhmäpaikkalaiset voivat harjoitella omatoimisesti. Ryhmät jatkuvat taas elokuun alusta ja jatkuvat joulukuun loppupuolelle.

Tammi-kesäkuun treenimaksu on 220€ (sisältää vapaaharkan ilman avainta kesäkuulle) ja  heinä-joulukuun treenimaksu on 220€ (sisältää vapaaharkan ilman avainta heinäkuulle). Kausimaksun voi maksaa 1 tai 2 erässä.

Vapaaharjoittelu maksaa 220€ / vuosi ja ryhmäpaikkalaiselle 100€ / vuosi.

HUOM! Talkooaktiivisuus ja maksut tullaan tarkistamaan kesä- ja heinäkuussa. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäisen puolen vuoden suoritukset tarvitsee olla tehtynä ennen kuin syksyn kausi alkaa. 

Ryhmätarjonta:

Agilityryhmiä on tarjolla maanantaisin (kouluttajina Ville+Sanna, 2xNoora, Salla j Hanna L (junnut)), keskiviikkoisin (kouluttajana Ville ja Jari) sekä torstaisin (kouluttajina Satu ja 2xAnu). Maanantaisin ja torstaisin on tarjolla eritasoisia ryhmiä.

Maanantaille ollaan perustamassa ryhmä, jonka jäsenten toivotaan tähtäävän kilpailuihin. Ryhmäläiset voivat olla jo kisaavia tai kisaamaan tähtääviä. Vaatimuksena on, että kaikki esteet olisivat edes suurinpiirtein hallussa. Ilmoitathan haun yhteydessä, jos olet kiinnostunut tästä ryhmästä.

Maanantaille on tarkoitus perustaa junnuohjaajien oma ryhmä! Ryhmään voivat hakea kaikki junnuohjaajat. Ryhmää vetää Hanna Löytynoja.

Keskiviikon ryhmät treenaavat koko kentällä, ja heiltä velvoitetaan muiden seuralaisten kouluttamista. Ryhmäläisten on oltava kilpailuvalmiita koirakoita, joilla on intressinä kilpailla ja olla käytettävissä SM-kilpailujen sekä  piirinmestaruus-kilpailujen joukkueissa. HUOM! Vaatimuksena ei kuitenkaan ole, että koirakon täytyisi olla 3-luokassa, halu ja potentiaali kehittyä riittävät. 

Keskiviikon toinen ryhmä on itseohjautuva ryhmä. Tämä tarkoittaa, että pyrimme kasaamaan ryhmän, joka innostaa ja kouluttaa toinen toistansa. Ryhmällä käy aika-ajoin kouluttaja antamassa ideoita ja palautetta, mutta jatkuvaa kouluttajaa ei siis ole. Tämän ryhmän kausimaksu on 150€/kausi (=300€/vuosi), eikä koulutusvelvollisuutta ole.

Torstaille päiväryhmä! Torstaille tulee päiväryhmä klo 9.15 alkaen. Kouluttaja ilmoittaa ryhmälle treenikerrat aina omien työvuorojensa mukaan. Treenejä noin 2 kertaa kuukaudessa. Ryhmän hinta 150€/kausi (300€ vuosi).

P.S. JOKAISELLA agiryhmäläisellä on oltava vähintään harrastajalisenssi YLÖKKiin sekä seuran jäsenyys.

Huom! Hakemalla ryhmäpaikkaa annat suotumuksesi tietojesi tallentamiseen.