Toukokuulle agilityvalmennus Lehdistöltä

Mitä:
Esa Lehdistö pitää toukokuussa 2022 agilityvalmennuksen ylökkiläisille (ja muille). Ilmoittautua mukaan voit vaikka heti.

Valmennuspäivä on 7.5. Treeniaika on klo 9-16 välillä, voit esittää toiveen aamu/päivä/iltapäivä.

Kuka voi hakea:
Koirakon tasovaatimuksena on kisaava tai möllitasoinen koira. Esteiden tulisi siis olla pääosin hallussa (yksittäisen esteen keskeneräisyys ei ole ongelma). Ryhmään toivotaan innostuneita ja motivoituneita treenaajia, jotka ovat valmiita haastamaan itsensä!

Ryhmän muodostaminen:
Ryhmää mahtuu mukaan maks 16 koirakkoa.

Hinta:
Treenit 40€/koirakko/kerta/ YLÖKKIN jäsen. 50€/koirakko/kerta/EI jäsen. Tarkemmat maksutiedot ilmoitetaan ennen treenejä.

Ilmoittautuminen:
lmoittautuminen sähköpostitse: annina.kononen @ gmail.com (huom! vain yksi i) Laitathan hakemuksen mukaan pienen esittelyn teistä koirakkona sekä taso+säkäluokkanne (esim L2 tai Smölli). Toki jos olette jo Esan valmennuksissa käyneet, ei esittelyä tarvita, laita kuitenkin mukaan tasoluokkanne.

Kuka (valmentaja):
Olen vuodesta 2008 saakka toiminut kouluttajana ja vuodesta 2014 lähtien myös valmentanut omalla toiminimellä. 2014 toimin Kelpokoiralla valmentajana, sekä 2014-2015 toimin TopTeam-valmentajana. 2015 lähtien olen pyörittänyt NextONE-leiri kokonaisuuksia ja kiertänyt ympäri Suomea ja ulkomaillakin pitämässä valmennuksia. Viikkovalmennuksia pidän kotiseurassa ATT:lla ja yksityistunteja/kursseja pidän niin Turun seudulla kuin muuallakin.

Itse kisaajana kokemusta on eniten kertynyt edesmenneen kettuterrieri Miron kanssa aina SM- ja maajoukkuekarsintoja myöden, sekä tällä hetkellä aktiivisen kisakoira bordercollie Becksin kanssa samassa mittakaavassa. Kasvamassa on bordercollie Celia.

Muista koiraroduista on myös hyvin paljon kokemusta ja olenkin kisannut viralliset ja epäviralliset huomioiden noin 14 eri rotuisen koiran kanssa. Sisältäen kaikki säkäluokat ja myös eri tasoluokan koiria. Mölleistä aina EO-karsintoihin lainakoira Chilin (auspai) kanssa.

Omassa agilityssä tärkeintä on nautinto tehdä koiran kanssa yhdessä töitä, toinen toisiinsa luottaen. Haluan, että niin ohjaaja kuin koira on mahdollisimman taitava ja osaava, jolloin lopputulos on kaikkein parhain ja se elämys flow-tunteesta on todellinen.

Valmentajana otan aina kaikki yksilöllisesti huomioon niin ohjaajan kuin koiran osalta. Kenenkään ei tarvitse osata mitään valmennukseeni tullessa vaan treeneihin tullaan aina oppimaan, ei esittämään jo osattuja asioita.