Hallitus tiedottaa helmikuu 2023

  • Jäsenmaksun eräpäivä on tiistaina 28.2. Jäsenmaksulaskut on lähetetty sähköpostitse. Jos et ole saanut laskua tai jos jäsenmaksun kanssa on jotain muuta epäselvyyttä, ota pikaisesti yhteyttä jäsensihteeriin os. jasensihteeri (at) ylokk.net.
  • Kevätkokous pidetään 3.4. klo 18.30 hallilla. Mikäli haluat esittää asioita yleiskokouksen käsiteltäväksi, lähetä kirjallinen esitys hallitukselle (hallitus@ylokk.net) kuukautta ennen kokousta eli viimeistään 3.3.
  • Muistakaa varata aina hallista vuoro kun olette menossa vapaaharkkaamaan. Varaus vaaditaan aina vaikka emme elä enää korona-ajassa. Nyt on mahdollista myös varata vuoro kuluvalle päivälle vaikka sinulla olisi jo varaus olemassa jollekin muulle päivälle (ennen sai varata uuden vuoron vasta kun edellinen oli käytetty).
  • Muutoksia leipomisen talkoo kertymiin. Nyt pizzasta saa 3h talkoita, 1 litran pullataikinasta 3h talkoita. Pellillinen makeaa tai suolaista = 2h talkoita kuten ennenkin.
  • Kuluvan kauden talkoovelvoitteet tulee olla tehtynä heinäkuun loppuun mennessä, jos haluaa ryhmäpaikan kaudelle 2023 – 2024
  • Seuraava hallituksen kokous pidetään 17.3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *