Hallitus tiedottaa maaliskuu 2023

 • Varapuheenjohtajaksi valittiin Noora Huotari
 • Sihteeriksi valittiin Sari Ruotsalainen
 • Vain jäsenten – Facebook ryhmästä on siivottu pois sellaiset henkilöt, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksuaan. Mikäli sinut on poistettu ryhmästä virheellisesti tai jäsenmaksu on unohtunut hoitaa, laita viestiä hallitukselle.
 • Lahjakorteilla voi maksaa vain treenejä ja kisamaksuja. Lahjakortteja ei voi käyttää seuravaatteiden tai jäsenmaksun maksamiseen.

Korvattavat kulut 2023

Seura korvaa kustannuksia seuraavasti jäsenistölle.

 • Maksetaan tapauskohtaisesti polttoainekustannuksia verottajan kilometrikorvauksen mukaisesti. Perustellusta syystä etukäteen sovittaessa voidaan korvata myös verottajan ohjeen mukainen päiväraha. Toimikunnat valvoo matkalaskuja ja esittää hallituksen hyväksyttäväksi.
 • SM-kisat (myös JSP/halli): korvataan yksilö-kisan osallistumismaksu (ylökkin treeniryhmässä treenaava tai vapaaharkkaaja) ja 1 joukkueen osallistumismaksut (agilityssä 1 joukkue/säkäryhmä)
 • PiirM-kisa: korvataan joukkueen osallistumismaksu mikäli joukkue on sijoilla 1-3
 • Kerho kustantaa jäsenilleen tuomari-, koetoimitsija-, koulutusohjaaja- ym. koulutuksia joihin kerho antaa suosituksen. Koulutettavalle maksetaan osallistumismaksu takautuvasti hänen pätevöidyttyään ja toimittuaan kouluttajana/vastaavana/tuomarina.
 • Korvataan KV2024 -näyttelytoimikunnalle tehtäviin liittyvät matkakulut.
 • Kisojen järjestelyyn osallistuvien henkilöiden kulujen korvaaminen: kilpailuista / kokeista aiheutuvat kulut kustannetaan, esim. esteiden / tavaroiden siirtäminen tapauskohtaisesti hallituksen hyväksynnällä.
 • Koetoimitsijoiden pakolliset lisenssi/jäsenmaksuihin voi hakea yhdistykseltä ”avustusta”, mikäli toimii vähintään kahdessa kisassa vastaavana koetoimitsijana