Vapaaharjoittelu

Yleistä

Vapaaharjoitteluoikeus voidaan myöntää YLÖKKin jäsenelle, jolla on riittävät valmiudet turvalliseen ja itsenäiseen treenaamiseen. Alle 16-vuotiaat saavat harjoitella ainoastaan täysi-ikäisen valvonnassa. Vapaaharjoittelu on tarkoitettu jäsenten omatoimiseen treenaamiseen, ei liiketoiminnan harjoittamiseen.

Vapaaharjoitteluoikeus YLÖKK-hallilla ja ulkokentällä maksaa ilman ryhmäpaikkaa 300 eur/vuosi ja viikkoryhmissä treenaaville 180 eur/vuosi tai 240 eur/vuosi riippuen onko ryhmäpaikka joka viikko vai joka toinen viikko. Vapaaharjoittelumaksuun kuuluu myös talkoovelvoite. Vapaaharjoittelumaksun voi maksaa 1. tai 2. erässä. Hallin avaimen voi lunastaa käyttöönsä 30 eur panttia vastaan.

Vapaaharjoittelijan tulee noudattaa saamiaan ohjeita, sekä hallin sääntöjä tai vapaaharjoitteluoikeus voidaan peruuttaa.

Pinotien halli ja ulkokenttä

Hallilla ja ulkokentällä vapaaharjoittelu on mahdollista niinä aikoina, kun kentällä ei ole muuta toimintaa. Kentillä treenataan varaamalla itselle vuoro varauskalenterista. Vapaat ajat voi tarkistaa varauskalenterista. Vapaaharjoitteluvuoron varaamista varten treenaajat saavat omat tunnukset varauskalenteriin. Vuoron voi varata puoleksi tunniksi tai tunniksi kerrallaan yhdelle kentälle. Hallituksella ja toimikunnilla on oikeus peruuttaa varaus seuran tapahtumien vuoksi. Vapaaharjoittelukäynti merkitään hallilla olevaan vihkoon. Vapaaharjoitteluoikeuden omaava jäsen voi tulla kaverin kanssa harjoittelemaan ja tästä aiheutuva maksu 10€ / vieras maksetaan hallilla olevaan lippaaseen.

Hallin pihaan pääsee portista autolla arkisin 06-22 ja lauantaisin 08-18 ja sunnuntaisin 09-18. Huom! Pyhinä portti on kiinni! Muulloin kulku hallin pihaan tapahtuu pikkuportista, jonka lukkoon hallin avain käy. Tällöin auto pitää jättää portin ulkopuolelle.

Hallissa on kaksi kenttää, jotka on nimetty päätykentäksi ja tolppakentäksi. Perjantaina päätykenttä pidetään tyhjänä esteistä (vain kontaktit on suoritettavissa). Tolppakenttä pidetään tyhjänä esteistä, lukuunottamatta muutamaa putkea tms. kentän laidalla. Tolppakenttä on varattu sileiden lajien treenaamiseen, ei agilityyn. Esteet säilytetään hyvässä järjestyksessä kenttien reunoilla. Kenttien välissä on aitojen erottelema välikkö, jota voi käyttää treeneissä odottelutilana.

Mutalan kenttä

Mutalan kenttää käytetään yhteisesti Ylöjärven Käyttöhukkien kanssa. Ylöjärven koirakerho treenaa kentällä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Ylöjärven käyttökoirat puolestaan tiistaisin ja lauantaisin. Muina aikoina molempien yhdistysten jäsenet voivat treenata kentällä sopu sijaa antaa periaatteella huomioiden toistensa treenitarpeet.

Haaviston kenttä eli Lähdevainiontien kenttä

Kesäisin YLÖKK on saanut Ylöjärven kaupungilta luvan harjoitella Haaviston kentällä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17.30-21.00. Kentälle voi mennä treenaamaan sopu sijaa antaa periaatteella.

Vapaaharjoittelun lunastaminen

Saadakseen vapaaharjoitteluoikeuden on ohjaajan lähetettävä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen (vapaaharkka @ gmail.com), jossa kerrotaan oma treenitausta. Mainitse myös, mikäli olet saanut kouluttajalta puollon vapaaharjoittelulle. Puolto on ohjaaja kohtainen. Jos sinulla ei ole ryhmäpaikkaa Ylökkissä, mainitse hakemuksessasi mahdollinen suosittelija.

Agilityn vapaaharjoitteluoikeus edellyttää agilityliiton lisenssiä, edustusseurana YLÖKK.

Rally-toko/toko/tottis/ym. vapaaharjoittelijat sitoutuvat edustamaan YLÖKKiä arvokisoissa lunastaessaan vapaaharjoitteluoikeuden. Mikäli ohjaajalla on agilitylisenssi, on sen edustusseuran oltava YLÖKK.