Vapaaharjoittelu

Yleistä

Vapaaharjoitteluoikeus YLÖKK-hallilla ja ulkokentällä maksaa ilman ryhmäpaikkaa 220 eur/vuosi ja ryhmäpaikkalaiselta 100 eur/vuosi. Vapaaharjoittelumaksun voit maksaa 1. tai 2. erässä. Hallin avaimen voi lunastaa käyttöönsä 30 eur panttia vastaan. Vapaaharjoitteluoikeus sisältää myös oikeuden treenata Mutalassa.

Agilityn vapaaharjoitteluoikeus Mutalassa maksaa 50 eur/vuosi. Agilityesteet säilytetään kopeissa ja avaimen koppeihin voi lunastaa 20 eur panttimaksulla. PK-esteet on kesäisin kentällä vapaasti käytettävissä. 

Alle 16-vuotiaat saavat harjoitella ainoastaan täysi-ikäisen valvonnassa.

Pinotien halli ja ulkokenttä

Hallilla ja ulkokentällä vapaaharjoittelu on mahdollista niinä aikoina, kun kentällä ei ole muuta toimintaa. Kentällä treenataan varaamalla itselleen vuoron varauskalenterista tai “sopu sijaa antaa” -periaatteella. Vapaat ajat voi tarkistaa kenttävuoro-kalenterista. Vapaaharjoitteluoikeus tulee lunastaa agility toimikunnalta, jos vapaaharjoittelee agilitya ja pk-toko toimikunnalta, jos vapaaharjoittelee tottista/tokoa/rally-tokoa. Vapaaharjoittelua varten varataan edelleen vuoro varauskalenterista ja jokainen käynti merkataan lisäksi hallilla olevaan vihkoon. Vapaaharjoitteluoikeuden omaava jäsen saa tulla vieraan kanssa harjoittelemaan ja tästä aiheutuva maksu 10€ per vieras

Mutalan kenttä

Mutalan kenttää käytetään yhteisesti Ylöjärven Käyttöhukkien kanssa. Talvisin (marras-huhtikuu) kenttä on yhteiskäytössä kaikkina aikoina. Kesäisin (touko-lokakuu) Käyttöhukat treenaavat pääasiassa tiistaisin ja lauantaisin. Muuna aikana kenttä on vapaasti käytettävissä.

Haaviston kenttä eli Lähdevainiontien kenttä

YLÖKK on saanut Ylöjärven kaupungilta luvan harjoitella PK-tottelevaisuutta, tokoa ja rally-tokoa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17.30-21.00 Haaviston kentällä ei ole esteitä eikä siellä saa ampua. Muistakaa kerätä koirien jätökset, jotta saamme jatkossakin vapaaharjoitella Haaviston hyvällä kentällä!

Tokon valkkuryhmä treenaa kentällä 1.5. alkaen keskiviikkoisin klo 19-21.

Poikkeuksia: 14.5., 4.6. ja 11.6. kenttä on varattu tokon ja rallyn vakiryhmille klo 18-20.

Vapaaharjoittelun lunastaminen

Saadakseen agilityn vapaaharjoitteluoikeuden on ohjaajan lähetettävä agitoimikunnalle vapaamuotoinen hakemus (agi-toimikunta @ ylokk.net), jossa kerrotaan oma agilityhistoria. Hakemuksessa on myös hyvä mainita, mikäli on saanut kouluttajalta puollon vapaaharjoittelulle. Puolto on ohjaajakohtainen.

Saadakseen tottis/toko/rally-toko vapaaharjoitteluoikeuden on ohjaajan lähetettävä pk-toko toimikunnalle vapaamuotoinen hakemus (pk-toko-toimikunta @ ylokk.net)