Agilityn viikkoryhmät

YLÖKKillä on vapautumassa uusia agilityn treeniryhmäpaikkoja maanantai-iltaan syyskuun alusta alkaen (4.9. alkaen).
Mikäli olet kiinnostunut, lähetä hakemus sähköpostilla agitoimikunnalle (agi-toimikunta@ylokk.net) viimeistään 13.8. mennessä. Kerro lyhyesti itsestäsi, agility- ja koiraharrastuskokemuksestasi sekä koirastasi (mm. ikä, rotu, tasoluokka).

Ryhmäpaikan hinta on 420 €/vuosi ja talkoovelvoite on 40 h/vuosi. Ryhmäpaikan voi maksaa 3 eri erässä ja agilityn voi maksaa myös Edenredin, Smartumin ja Epassin liikuntaeduilla.

Viikkoryhmiin voi hakea kesken kauden kysymällä suoraan kouluttajalta hänen ryhmänsä tilannetta tai laittamalla postia agilitytoimikunnalle agiryhmat@ylokk.net.

Treenimaksut on maksettava eräpäivään mennessä. Treenioikeus voidaan hyllyttää tilapäisesti maksamattomien maksujen vuoksi. Mikäli maksuja ei makseta huomautuksesta huolimatta eikä henkilö tee selvitystä maksujen suorittamisesta hän menettää treenioikeutensa kunnes maksut on hoidettu.

Agilityryhmässä harjoittelevan koirakon tulee olla YLÖKK:n jäsen sekä hankkia voimassa oleva vuoden 2022 agilitylisenssi, jossa edustusseurana on Ylöjärven Koirakerho.

Kouluttajat:
Salla Luoma: luoma.salla@gmail.com, Sanna Silvast: sanna.silvast@gmail.com, Hanna Löytynoja: hanna.loytynoja@gmail.com, Satu Valtonen: satuvaltonen@gmail.com, Jutta Ruokonen: jutta82pp@gmail.com