Agilityn viikkoryhmät

Viikkoryhmiin voi hakea kesken kauden kysymällä suoraan kouluttajalta hänen ryhmänsä tilannetta tai laittamalla postia agilitytoimikunnalle agiryhmat@ylokk.ne.

Kevätkausi on 3.1 – 27.5.2022, jolloin ryhmät treenaavat Pinotien hallissa ja kevään tullen myös sään salliessa ulkokentällä.

Ohjatuissa ryhmissä on pääsääntöisesti 4 koirakkoa/1h tai 6 koirakkoa/1,5h. Ryhmäkoko voi poiketa näistä, mutta ryhmien treeniaika suhteutetaan aina ryhmän kokooon.
Omatoimisesti treenaavien ryhmässä on 3 koirakkoa/1h ja se on tarkoitettu ohjaajille, jotka pystyvät pitämään koulutuksia.

Ohjattujen ryhmien kausimaksu on 210e ja omatoimisesti treenaavien 140e. Kausimaksuun kuuluu myös talkoovelvoite. Joka Toinen viikko treenaavien maksu on puolet ryhmien normaalista maksusta.
Kausimaksut voidaan maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Vähintään puolet maksusta on maksettava 15.1.2022 mennessä ja toinen erä 15.3.2022 mennessä.
Kausimaksut maksetaan tilille FI84 1153 3000 2118 51 viitteellä 31105.

Treenimaksut on maksettava eräpäivään mennessä. Treenioikeus voidaan hyllyttää tilapäisesti maksamattomien maksujen vuoksi. Mikäli maksuja ei makseta huomautuksesta huolimatta eikä henkilö tee selvitystä maksujen suorittamisesta hän menettää treenioikeutensa kunnes maksut on hoidettu.

Agilityryhmässä harjoittelevan koirakon tulee olla YLÖKK:n jäsen sekä hankkia voimassa oleva vuoden 2022 agilitylisenssi, jossa edustusseurana on Ylöjärven Koirakerho.

Kouluttajat:
Salla Luoma: luoma.salla@gmail.com, Sanna Silvasti: sanna.silvast@gmail.com, Ville Pirisjoki: villepirisjoki@kolumbus.fi, Hanna Löytynoja: hanna.loytynoja@gmail.com, Hanna Palomäki: h.palomaki@hotmail.com, Satu Valtonen: satuvaltonen@gmail.com, Noora Huotari: noora.huotari@me.com