YLÖKK-halli

Ylöjärven koirakerhon halli sijaitsee Ylöjärven Soppeenmäessä osoitteessa Pinotie 3.

Halli on tiilirakenteinen ja lämmin (+15). Hallissa on Saltexin kumirouhetäytteinen  keinonurmimatto. Käytössämme on sisätiloissa Galicanin Soft Line - kontaktiesteet ja  ulkokentällä Smartin kontaktiesteet.

Tiloista löytyy pieni buffa ja yläkerrasta sisävessat.

Parhaiten meille löydät kun Vaasantieltä Ylöjärven Shellin valoista käännyt vasemmalle (Tampereelta tulijat) tai oikealle (Vaasa/ Hämeenkyrö suunnasta tulijat). Heti seuraavasta risteyksestä oikealle, heti perään oikealle ja ensimmäisestä vasemmalle. Aja suoraan portista sisään ja olet piha-alueella. Parkkialue löytyy heti rakennuksen etupuolelta ja halliin pääsisäänkäynti noin keskeltä hallia.

Treenaaminen:
Odottelutila on hallissa valitettavasti aika pieni, joten emme pysty varmuudella lupaamaan koirahäkkien tuomista sisälle halliin kaikissa tilanteissa.
Sisäkenkiä ei hallissa tarvitse käyttää, mutta vältä nastallisten kenkien käyttöä keinonurmella. Koeta välttää myös kuran ja lumen kantautumista halliin.
Jokainen huolehtii tavarat siististi omille paikoilleen ja omalta osaltaan yleissiisteydestä.
Jos huomaat esteissä vikoja niin ilmoita niistä välittömästi agitoimikunnalle. Hallissa on myös seuran työkalut joilla voi tehdä pieniä korjauksia tarvittaessa.
Huolehdi että halli pysyy siistinä ja toimivana.

Koirien ulkoilutus:
Koirien ulkoilutus tapahtuu hallialueen ulkopuolella. Älä siis ulkoiluta koiraasi hallialuuella. Kerääthän koirasi jätökset pois hallin ympäröiviltä teiltä.

Pissa/kakka Vahingot:
Vahinkoja voi sattua vaikka kuinka tekisi parhaansa. Sakkoa emme haluan periä mutta on ensiarvoisen tärkeää että vahingon sattuessa jätökset siivotaan mahdollisimman nopeasti ja perusteellisesti pois.
Jokaiselta kentältä löytyy ämpäri, jossa on siivoustarpeet vahinkoja varten. Keraa kakat pussiin ja painele enimmät pissat käsipaperiin. Suihkuta reilu määrä hajunpoistajaa reilusti vahinkopaikkaa suuremmalle alueelle. Viethän roskat ulkona sijatsevaat roskikseen.
Jos omatuntosi vielä kolkuttaa voit laittaa vapaaehtoisen pesuainemaksun siivouvälinelaatikossa olevaan säästöpossuun.
Pidetään halli siistinä se on meidän kaikkien etu!

Pysäköinti:
Treenihallin oven edessä on runsaasti pysäköintitilaa.

Portti:
Portti on avoinna arkisin 6-22, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 9-18. Muina aikoina portin avaa kouluttaja. Kisapäivinä portti on avoinna kisojen ajan.

Vuokraus:
Hallia vuokrataan vain yhdistyksille.
Vuokrausasioissa ole yhteydessä YLÖKKin hallitukseen.